REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pranešama, kad Hugh Hefneris svarsto galimybes parduoti "Playboy", rašo "The Telegraph".

83 metų verslininkas už paties prieš 56 metus įkurtą kompaniją norėtų gauti 200 milijonų svarų sterlingų. Pasigirdo gandų, kad potencialus "Playboy" pirkėjas yra Richardo Bransono firma "Virgin".

REKLAMA
REKLAMA

Žurnalo "aukso amžius" buvo 1970-ieji metai, bet atsiradus internetui ir galimybei nemokamai lankytis pornografiniuose puslapiuose "Playboy" pardavimai ėmė mažėti.

REKLAMA

Nors "Playboy" Amerikoje vis dar yra geriausiai parduodamas žurnalas vyrams, pardavimai nuo 7 milijonų egzempliorių 1972-aisiais nukrito iki 3 milijonų šiuo metu.

Neseniai kompanija pranešė, kad pirmaisiais šių metų mėnesiais patyrė 8,6 milijono svarų sterlingų nuostolio, o praėjusių metų tuo pačiu periodu nuostolis siekė 2,6 milijono svarų sterlingų.

Kaip ir daugelis kitų kompanijų krizės metu "Playboy" ėmėsi mažinti išlaidas ir Los Andžele bei Niujorke atleido 25 proc. darbuotojų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau atsiranda manančių, kad Hugh Hefneris niekuomet nesiryš parduoti savo "kūrinio" ir verčiau "nusineš jį į kapus". Šiuo metu jis vis dar kontroliuoja 70 proc. kompanijos akcijų.

Tuo tarpu "Playboy" atstovas paneigė, kad jų kompanija yra gavusi pirkimo pasiūlymus ir tvirtina, kad šiuo metu neketinama ieškoti kito savininko. Vis dėlto, jis neatmetė galimbės, kad "Playboy" priimtų pasiūlymus, galinčius sukurti firmai pridėtinę vertę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų