REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kreditų valdymo paslaugų bendrovė „Creditreform Lietuva“ pristato naujovę – internetu teikiamą prašymą pradėti skolos išieškojimą. Su delsiančiais mokėti klientais susidūrę verslininkai gali ne tik greitai išsiaiškinti, kokia skolingos bendrovės finansinė padėtis, bet ir pasinaudojus duomenų bazėje esančia anketa, pateikti prašymą skolai išieškoti. Norint užsakyti šią paslaugą nebereikia, kaip buvo įprasta, sudarinėti sutarčių su skolų administratoriais – visos skolos išieškojimo paslaugos sąlygos pateikiamos pildomo dokumento formoje. Tokia, kiekvienam asmeniui prieinama paslauga, Lietuvoje siūloma pirmą kartą.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatydami tokią naujovę, „Creditreform Lietuva“ įvertina prašymų gausos riziką. Anot S. Žilinsko, žinant, kad per pirmąjį šių metų ketvirtį bankrotų skaičius  jau viršijo 400 (per visus 2008 m. bankrutavo 915 bendrovių), galima tikėtis labai daug prašymų išieškoti skolą.

REKLAMA

 „Dėl to prašymas „online“ ir patalpintas duomenų bazėje – manome, kad potencialiems mūsų klientams pirma geriau įsitikinti, ar verta pradėti išieškojimą, ar susitaikyti su blogiausia naujiena, kad nebėra prasmės imtis tokių veiksmų. Deja, šiuo metu, kai įmonių finansinė padėtis keičiasi kas savaitę, mokios įmonės po mėnesio gali tapti visiškai beviltiškomis“,- patikino S. Žilinskas.

„Creditreform Lietuva“ duomenų bazėje šiuo metu galima įsitikinti, ar dominanti bendrovė dar nepatekusi išieškotojų akiratin, ar nėra arešto jos turtui, kokia įmonės mokestinė drausmė, ar nėra problemų dėl įvairių mokesčių ir pan.

Dalį informacijos galima sužinoti nemokamai, dalį – sumokėjus internetu nuo kelių iki keliolikos litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų