REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sonia naujo singlo bei naujojo įvaizdžio pristatymas

Jau gegužės 22-ąją dieną seksualioji dainininkė Sonia naktiniame klube „Helios“ pristatys savo naująjį singlą bei paslaptyje laikomą naująjį įvaizdį. Vakarėlyje žada dalyvauti ne tik sostinės dizaineriai, bet ir visas šou pasaulio elitas.  

REKLAMA
REKLAMA

Sonia gimė ir užaugo Maskvoje. Iš savo senelių daug girdėjo apie Lietuvą. Pagal senelės pasakojimus, ji turi lietuviško kraujo - kilusi iš žymios Radvilų giminės. Be to, ji visada jautėsi kitokia, tiek išvaizda tiek charakteriu.

REKLAMA

„Kiek tiesos tame - nežinau. Visi trokšta sužinoti apie savo kilmę. Mokykloje ar universitete išsiskirdavau iš kitų - buvau stropi mokinė, bet visada mėgdavau vakarėlius ir keliones. Kai kas sakydavo, jog aš - hiperaktyvi ir nežinau, kur dėti savo energiją. Visada suspėdavau į sporto salę ir muzikos ar šokio pamokas“, - sako dainininkė. Nesenai startavo erotiškiausios lietuvaitės rinkimai. Čia dalyvauja ir Sonia - tai jos pirmas pasirodymas Lietuvos TV ekrane. Užsienyje dainininkė yra dalyvavusi įvairiuose TV projektuose, reklamose, šou.

REKLAMA
REKLAMA

„Turėjau daug pasiūlymų iš Rusijos, Italijos prodiuserių, tačiau net pati nežinau, kaip čia atsitiko, jog atsidūriau Vilniuje“, - juokiasi Sonia.

Sonia greitai susipažino su Lietuvos mados ir šou verslo atstovais. Dalyvauja karštuose vakarėliuose, nevengia klubų ir naktinio gyvenimo. Dainininkės sceniniu įvaizdžiu rūpinasi, net keletas žinomų vilniečių.

Savo išvaizda Sonia skiriasi nuo kitų šalies dainininkių. Turbūt todėl seksualioji dainininkė Sonia, Lietuvoje garsėjanti atviromis fotosesijomis ir gauna nemažai patrauklių pasiūlymų. Paskutinė ir atviriausia jos fotosesija lietuviškame erotiniame vyrų žurnale sulaukė ypatingo dėmesio. Tačiau atlikėja dėmesio sulaukia ne tik Lietuvoje,-  Sonia tapo pirmuoju Lietuvos „Playboy” fotomodeliu keliaujančiu toliau į „zuikučių“ magnato ir „Playboy“ įkūrėjo Hugho Hefnerio imperiją.

Taigi, kaip matote, šį vakarėlį praleisti būtų didelė nuodėmė – todėl ir susitinkame jau gegužės 22-ąją dieną naktiniame klube – HELIOS.

Daugiau info:

www.sonia.lt

http://www.olialia.lt/mergaite-205-Sonia.html

www.heliosclub.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų