• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Heather Mills atidarys veganišką restoraną

Heather Mills žada, kad naujasis jos veganiškas restoranas bus pritrenkiantis.

Buvęs modelis pasakojo, kad Didžiojoje Britanijoje Braitone restorane „V-Bites“ apsilankę žmonės galės paragauti patiekalų be mėsos, kuriuos ji tobulino ilgus metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad šis maistas tikrai nustebins kiekvieną. Daugelio žmonių racione veganiškas maistas - ryžiai, makaronai, duona - sudaro 70 proc., tačiau jie dažnai to nesieja su veganizmu. Labiausiai žmones mano restorane nustebins mėsos pakaitalai, kurių aš ieškojau septynerius metus ir galiu pasakyti, kad jų skonis visai nesiskiria nuo mėsos“, - sako moteris.

REKLAMA

Heather Mills, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už buvusio grupės „The Beatles“ nario Paulo McCartney, tikisi šiuo savo projektu pakeisti žmonių požiūrį į veganišką maistą, bet pripažįsta nesitikinti greitų rezultatų.

„Mes nemanome, kad vienas restoranas pakeis visą pasaulį. Daugelis žmonių nesupranta, kad labiausiai pasaulio atšilimą skatina mėsos ir pieno gamyba. Aš nesakau, kad visi žmonės vienu metu turėtų nustoti vartoti šiuos produktus. Tiesiog kviečiu žmones apsilankyti mano restorane bent vieną kartą per savaitę, pasidžiaugti gardžiais pietumis ir padarykite kažką gero aplinkai“, - sako moteris.

Restoraną „V-Bites“ Heather ketina atidaryti iki šių metų liepos.

Heather Mills. (Scanpix nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų