REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekviena šeima pavasarį įgyja vis tą patį galvos skausmą, kaip ir kur praleisti atostogas. Dažnam tėvui jau vien nuo minties atostogų su vaikais plaukai pasišiaušia, ir kyla mintys „gal geriau vaikus išsiunčiam į stovyklą, o patys kur nors dviese važiuojam, bet kaip ir pareigą reik atlikt, pabūt ir su vaikais....“

REKLAMA
REKLAMA

Tikriausiai visiems prieš akis iškyla praeitų metų atostogų Palangoje vaizdelis: atvažiuoji su vaikais, išsipakuoji „bliūdus“, puodus ir kitus rakandus, gyveni su vaikais vienam kambarį, jie siautėja, išėję į prašmatnią Basanavičiaus gatvę klykia - rėkia, „nupirk tą“, „nupirk aną“, ir taip iki paplūdimio, kuriame zyzimai taip ir nesibaigia. Vaikai neturi kuo užsiimti, bėgioja virš gulinčių poilsiautojų galvų, bobutės paplūdimy skaito jums moralus, kaip reikia auklėti vaikus.

REKLAMA

O kaip padaryti, kad visiems atostogos pavirstų švente ir tikrom atostogom, kurių kitais metais lauktum, ir viską prisimintum tik geruoju?

Nepatikėsit. Turim jums super pasiūlymą, kuris padės išspręsti atostogų problemą!!! Šiemet patyrusių specialistų grupė organizuoja kūrybinę aktyvaus poilsio ir mąstymo stovyklą visai šeimai, įskaitant ir uošves. Mūsų komanda nusprendė suteikti pirmąją pagalbą šeimoms ir suorganizuoti šeimų stovyklą, kurioje šeimos galės susipažinti su garsiausiomis ir linksmiausiomis Lietuvos žvaigždžių šeimomis, padėsiančiomis kiekvienai iš jų atskleisti savo kūrybinius, meninius, sportinius ir visus kitus turimus talentus bei gebėjimus, iškovoti „super šeimos“ titulą ir žinoma tuo pačiu metu džiaugsmingai pabūti su šeima ir pailsėti.

REKLAMA
REKLAMA

Stovykla vyks trimis pamainomis birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais. Kiekviena pamaina truks po 6 dienas bei 5 naktis, kurių metu šeimos gyvens atskiruose nameliuose su visais patogumais. Vaikų, uošvienių užimtumu, kūrybingumu ir linksmybėmis rūpinsis patyrusių pedagogų-animatorių komanda. Vakarais pasakas skaitys Teta Beta.

Suaugusiųjų tramdymu ir priežiūra rūpinsis trys linksmumu garsios Lietuvos šeimynėlės: Aušros Kilkuvienės šeimynėlė „16 HZ” Petro Jucevičiaus ir „Žemaitijos prezidento“ Egidijaus Skarbaliaus šeimynėlė, kuri kaip tik per Jonines džiaugsis nauju šeimos nariu, ar nare.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kiekviena stovyklos diena turės atskirą temą – menų diena, sporto diena, maisto diena, orientacinė diena ir t.t. Vėjus iš galvos vaikys A. Karalius ir J. Poškaitis, meilę skatins G. Navaitis, gitarų vakare draugausime su „Broliais Domininkonais“, šoksime ir dainuosime su gyvo garso projektais „Blondie“ bei „Roxette“, savaime supranta bus ir diskoteka, ir karaoke. Taip pat stulbinantis lazerių bei fejerverkų šou ant ežero. Bus prisimenamos „pionieriškos“ stovyklų tradicijos, organizuojamos orientacinės varžybos, tad šeimos turės daug smagaus laiko su įdomiais žinomais žmonėmis, laimės galybę prizų bei didžiausią prizą – super atostogas.

REKLAMA

Skaitant mūsų stovyklos skelbimą, ne vienam tėveliui iškyla klausimas - ar galima pasiimti ir pačius mažiausius? Mes sakome – Taip, žinoma!!! Gali ir suaugę vaikai pasiimti tėvus ir lėkt pašėlti su mumis. Nes ir pačius mažiausius, ir didžiausius mes mokinsime piešti, šokti, groti, dainuoti, muzikaliai panaudoti stalo įrankius. Taip pat mažieji leis tėveliams ir šiek tiek pailsėti, nes bus pagal galimybes prižiūrimi animatorių.

Patys mažiausieji dalyvaus ropojimo varžybose, menų pleneruose, o šiek tiek didesni stovyklos gale Jums parodys “šou” programą, kurios ir patys nesitikite, mokysis daryti pusrytėlius tėvam, kurti, dainuoti. Mokyklinukai taip pat nenuobodžiaus – eis į žygius, mokysis pažinti gamtą ir pasinaudoti jos teikiamomis gėrybėmis, lipdys iš molio, pieš, gros, šoks, rodys spektaklius, mokysis scenos meno, dalyvaus kartu su tėvais įvairiose rungtyse. Na, o tėveliai ir mamytes galės pasimėgauti vaikučių paruoštais pusrytėliais, išsimiegoti, atrasti savo “neįtikėtinus “ sugebėjimus, talentus.

REKLAMA

Pagal galimybes vieną naktį nakvosime palapinėse, dalyvausime madų šou, ieškosime savo antros pusės, atskleisime talentus – „talentų šou“ pasirodyme, bus šokiai – pokiai, ir be abejonės super šeimynėlės rinkimai.

Iki susitikimo,

Su meile KONTOROS kolektyvas.

Daugiau informacijos www.tipomuzika.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų