• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pralaimėjimu Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo seriją pradėjusio Kauno "Žalgirio" klubo vyr. treneris Gintaras Krapikas teigė, jog šiuo metu sustabdyti "Lietuvos ryto" lyderį Chucką Eidsoną nėra įmanoma.

REKLAMA
REKLAMA

"Reikia atlikti oficialiąją dalį ir pasveikinti varžovus su pergale. Labai gaila, kad reguliaraus sezono pirmąją vietą atidavėme jau pirmosiose rungtynėse. Tą daugelio mėnesių darbą atidavėme varžovams. Kovėmės, stengėmės, tačiau pralaimėtos pirmosios rungtynės Kaune", - spaudos konferencijoje liūdnai kalbėjo G.Krapikas.

REKLAMA

- Pirmus du kėlinius Eidsoną dengė Kalnietis. Tai pasiteisino?

- Nei vienam žaidėjui negaliu pasakyti, kad jis gynėsi blogai. Kai mes pradėjome dirbti, mūsų klausė, kaip mes negalime uždengti Šiškausko ir Macijausko. Dabar matome, kad jų negali uždengti niekas. Tai va dabar Eidsonas yra tokioje formoje. Galite kalti mane prie kryžiaus, bet mes nieko negalime padaryti.

- Ką tobulinsite prieš ateinančias rungtynes?

- Turime visada ką pasakyti. Mes po tris kartus negalime atkovoti kamuolio. O varžovai meta tritaškius 50 procentų tikslumu. Patys sau prisidarome problemų.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar Jonas Mačiulis nėra psichologinėje duobėje?

- Aš klausiu, ar viskas normaliai, jis sako, kad taip. Aš negalių įlįsti į jo vidų. Jei aš visą sezoną juo pasitikėjau, tai negaliu dabar nepasitikėti.

- Ką sakėte žaidėjams po rungtynių?

- Atsižvelgiant į tai, kad už poros dienų vėl žaidžiame, mums belieka analizuoti klaidas. Nepradėsime kirviais kapotis, o už dviejų dienų vėl žaisti. Galvosime, kaip tą seriją pratęsti ir kovoti dėl čempiono titulo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų