• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 29 dieną žurnalas "People" paskelbė tradicinį 100 gražiausių pasaulio žmonių sąrašą.

REKLAMA
REKLAMA

Gražiausio pasaulio žmogaus titulas šiemet atiteko aktorei Christinai Applegate (37), vaidinusiai seriale "Vedęs ir turi vaikų" ir filme "Samantha Who?".

REKLAMA

"The People" atkreipė dėmesį  į tai, kad aktorė visuomenei atvirai pasakojo apie kovą su krūties vėžiu, kuris jai buvo diagnozuotas 2008 metais, taip pat - apie vėliau atliktą krūties amputaciją bei rekonstrukcines operacijas.

"Tu turi išgyventi savo išvaizdos pasikeitimą, vėliau atsitokėti ir vėl grįžti į darbą bei bandyti būti savimi, ta įprasta, gyvenimo džiaugsmo pilna Christina visiems, kurie tave supa", - sakė aktorė "People" žurnalistams.

REKLAMA
REKLAMA

Gražiausia pasaulio moteris taip pat pabrėžė, kad stiprybės jai visuomet suteikė jos gyvenimo draugas muzikantas Martynas Lenoble. "Mūsų santykiai laikui bėgant tampa vis stipresni. Man tikrai pasisekė. Esu labai dėkinga Martynui, kad jis mane palaikė tuo sunkiu laikotarpiu. Jis dovanojo man tai, dėl ko verta gyventi ir šypsotis", - sakė aktorė.

Be Applegate, kuri tarp gražiausių pasaulio žmonių patenka trečią kartą, į sąrašą taip pat įtraukti aktorė Halle Berry, aktorius Zacas Efronas, dainininkė Christina Aguilera, filmo "Lūšnynų milijonierius" žvaigždė Freida Pinto, aktorius Channing Tatum ir kitos įžymybės, tarp kurių ir sąrašo senbuviai George'as Clooney, Angelina Jolie ir Bradas Pittas.

2009-ųjų metų "People" gražiausių žmonių sąraše debiutavo dabartinio JAV prezidento žmona Michelle Obama.

Žurnalas "People" gražiausius pasaulio žmones, išskyrus pirmosios vietos laimėtoją, skelbia atsitiktine tvarka.

Christina Applegate. (Scanpix nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų