• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomi humoristai patarinėjo Nijolei Pareigytei

Sekmadienį LNK laidoje „Auksinė savaitės blykstė“ dalyvaus skandalingiausios pastarųjų savaičių istorijos herojė – Nijolė Pareigytė.

REKLAMA
REKLAMA

Modesto Vaišnoro išjuokta mergina, apie parodiją sužinojusi tuo metu, kai su savo viršininku ir artimu draugu slidinėjo kalnuose, sako labiausiai išgyvenanti dėl tėvų ir artimųjų reakcijos.

REKLAMA

Tuo tarpu laidoje dalyvavę garsūs vyrai – Rokas Žilinskas, Algis Ramanauskas ir Artūras Orlauskas negailėjo patarimų, kaip elgtis merginai, kai užgauna ir įžeidžia pradedantys humoristai.     

Vis dėlto Neli Roko Žilinsko pasiūlymas nekreipti į nevykusius juokelius dėmesio, kad neišprovokuotų tolesnių patyčių, netiko. Ji pasiryžusi kovoti iki galo, kreiptis į teismą ir gauti iš skriaudėjo piniginę kompensaciją.  

Algis Ramanauskas, paklaustas, ką daryti Nijolei Pareigytei, užjautė merginą ir negailėjo aštrių žodžių ją pašiepusiam jaunuoliui. Tačiau pačiai Neli taip pat kliuvo. Algis siūlė merginoms pasikeisti grupės pavadinimą, jei nori, kad iš jų niekas nesityčiotų. Nors atlikėja bandė išsisukti, kad tie skaičiai nieko nereiškia, Algis nepasidavė ir pareiškė, kad apie jų atliekamą muziką apskritai nėra ką kalbėti, o „kai kuriuos pop muzikos atlikėjus šaudyti reikia“. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų