REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį NASDAQ OMX Vilniaus vertybinių popierių biržoje investuotojams sudarius 580 sandorių buvo pasiekta 2,276 mln. litų apyvarta, prane64 investicinis bankas „Finasta“. Pakilus 15 bendrovių akcijoms, o nukritus tik 6, OMX Vilniaus indeksas pašoko 1,39 proc. iki 164,57 punkto.

REKLAMA
REKLAMA

Artėjant „TeoLT“ visuotiniam akcininkų susirinkimui, kuriame akcininkai spręs ar skirstant pelną išmokėti 0,23 lito dividendų akcijai, šios kompanijos vertybiniai popieriai dominavo rinkoje. Akcijų buvo perleista už 1,26 mln. litų, iš jų 465 tūkst. litų tiesioginiais sandoriais, o kaina pakilo 2,40 proc. iki 1,28 lito.

REKLAMA

NASDAQ OMX Rygos biržoje išsiskyrė tik „Balozi“ vertybiniai popieriai, kurių buvo parduota už 3,2 tūkst. latų. Didesnio aktyvumo ši bendrovė sulaukė dėl to, kad vakar buvo paskutinė diena, kai šie vertybiniai popieriai buvo listinguojami NASDAQ OMX Rygos biržoje.

NASDAQ OMX Talino vertybinių popierių biržoje daugiau nei 90 procentų apyvartos buvo pasiekta prekiaujant „Tallink Grupp“ vertybiniais popieriais, kurių buvo parduota už 727 tūkst. eurų, o kaina pakilo 3,23 proc. iki 0,32 euro. Nemažas sudarytų tiesioginių sandorių skaičius rodo, jog susidomėjimas šios bendrovės vertybiniais popieriais yra ne tik iš smulkiųjų investuotojų, bet ir iš stambiųjų pusės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų