• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tomas Cruise'as Suri išsilavinimui išleido 1 mln. dolerių

Nors Tomo Cruise'o ir Katie Holmes dukrelei Suri vos 2 metukai, jos išsilavinimas tėvams jau kainavo 1 mln. dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Suri, kuriai balandžio 18 dieną sueis treji metukai, tėvai nori, kad ji būtų visapusiškai išsilavinusi, todėl jai samdo užsienio kalbų, meno ir šokių mokytojus.

REKLAMA

Šaltinis sakė žurnalui „National Enquirer“: „Nesvarbu, ko Suri besiimtų, Tomas nori, kad ji viską darytų geriau nei kiti vaikai. Visi tėvai mano, kad jų vaikai - ypatingi, bet Tomas ir Katie yra tiesiog įsitikinę, kad Suri turi ypatingų gabumų. Ji mokosi prancūzų ir ispanų kalbas - kartą per savaitę pas ją ateina mokytojas. Suri iš tiesų mėgsta šokti, todėl Tomas ir Katie stengiasi ypatingą dėmesį skirti šiam jos gabumui. Kiekvieną dieną Suri mokosi šokti baletą ir modernius šokius. Ji taip pat eina į privačias gimnastikos pamokas ir mokosi žaisti futbolą“.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai Suri lankėsi Los Andželo Vaikų meno studijoje kartu su dviem Davido ir Victorios Beckham sūnumis - šešerių metų Romeo ir ketverių Cruzu, mat Katie mano, kad bendravimas su vyresniais vaikais naudingas jos durkos lavinimuisi.

Šaltinis sakė: „Katie patinka, kad Suri bendrauja su Beckhamų berniukais, nes jie yra vyresni. Ji mano, kad Suri bandys jiems prilygti ir dėl to greičiau mokysis“.

Tomas taip pat planuoja Suri leisti į muzikos užsiėmimus. Pianino ir smuiko pamokos įrašytos būtinų padaryti dalykų sąraše. Tomas ir Katie dabar bando rasti laiko itin užimtoje Suri dienotvarkėje.



Suri su mama. (Scanpix nuotr.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų