REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milane įvyko vienas svarbiausių renginių – moterų mados savaitė. Ir šįkart absoliučia sensacija tapo italų mados namų „Nijolė“ 2009/2010 rudens ir žiemos kolekcijos pristatymas.  

REKLAMA
REKLAMA

Italų dizainerių kolekcija gniaužė kvapą net visko mačiusiai išskirtinei rusų, prancūzų ir italų publikai. Kolekcija alsavo prabanga, rafinuotu mados pojūčiu ir elegancija.  

REKLAMA

Ant podiumo manekenės parodė 80 modelių. Plonytės margaspalvės šilko ar iš šimto procentų kašmyro megztos suknelės, sabalų ir šinšilų kailio liemenės, megztų audinės kailių rankinės su laukinio krokodilo odos detalėmis, laukinio krokodilo odos batai, alkūnes dengiančios megztos kašmyrinės pirštinės, pasidabruoti plastiko korsetai bei kiekvieną modelį puošiančios stilizuotos orchidėjos žiedas – visa tai susiliejo į žaismingą spalvų, siluetų ir skirtingų audinių jūrą.  

REKLAMA
REKLAMA

Italų dizaineriai kailinius ir paltus sukūrė galvodami apie seksualų moters siluetą - jie puikiai dera prie trumpų suknelių. Aukščiausiomis technologijomis išdirbta minkštutėlė krokodilo ar pitono oda. Kolekcijoje naudojami megzto kašmyro ir krokodilo odos deriniai žavi išradingumu.  

Kolekcijos kūrėjai tikina norėję išpildyti slapčiausias moters svajones.

Italų mados namų „Nijolė“ kolekcija sulaukė itin palankaus mados kritikų vertinimo. Jie pastebėjo, kad ši kolekcija stebina savo originalumu ir yra skirta savimi pasitikinčiai, siekiančiai karjeros, kūrybingai, žaismingai ir turtingai moteriai.




Stefano Guindani nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų