REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį baigėsi „Pikaso“ ir „Olialia pupyčių“ koncertinis turas per Lietuvą.

Ta proga, paskutinio koncerto Panevėžyje metu, abi grupės scenoje demonstravo ne tik savo muzikinius sugebėjimus, bet ir krėtė viena kitai juokingiausius pokštus, kurie linksmino tiek pačius atlikėjus, tiek susirinkusius žiūrovus.

REKLAMA
REKLAMA

„Visą laiką jautėme papildomą įtampą, kuri gerokai skiriasi nuo natūralaus sceninio jaudulio. Negalėjome atsipalaiduoti, nes žinojome, jog vaikinai mums turi paruošę keletą siurprizų,“ - juokėsi „Olialia pupytės“, prisimindamos, kas vyko scenoje paskutiniojo koncerto metu.

REKLAMA

Pirmoje koncerto dalyje, merginos pastebėjo, jog prie monitorių joms buvo padėtas ne jų, o prieš metus išsiskyrusios merginų grupės „Mango“ dainų, sąrašas. Už tai „Olialia pupytės“ savo ruožtu „atsidėkojo“ - jos pritvirtino sekso prekių parduotuvėje nupirktą guminę mulatę prie Roberto mikrofono stovo. Nieko nuostabaus, kad „Pikaso“ dainininkas neskubėjo jo paimti į rankas, o kiti du grupės nariai tiesiog „lūžo“ iš juoko.

REKLAMA
REKLAMA

„Negaliu jums, mielieji, to neparodyti,“ - teištarė Dovydas žiūrovams ir pats parodė publikai, kas taip karštai buvo prilipęs prie mikrofono stovo.

Kol Robertas įvairiais būdais mėgino nuimti nuo stovo pripučiamą „gerbėją“, Dovydas žiūrovams paaiškino, jog vyksta paskutinis, dar vadinamas „žaliuoju“, turo koncertas, todėl jo metu pokštų tikrai netrūks. Pasakė ir tikrai nepamelavo, jų tikrai netrūko, nes linksminosi ne tik atlikėjai, bet ir scenos darbuotojai. Jie „Pikaso“ vaikinams vis įjungdavo įvairius garso efektus, o „Olialia pupytes“ kurį laiką privertė koncertuoti aklinoje tamsoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Antroje dalyje atlikėjai ir toliau pokštavo. Jie vieni pas kitus veržėsi į sceną, žinoma, neturėdami tikslo kartu padainuoti. „Olialia pupytėms“ atliekant dainą „Svajonių krautuvėlė“ į sceną išėjo kiemsargiu apsimetęs Dainius ir su šluota pradėjo darbuotis aplink „Olialia pupyčių“ kojas. Be to, jas gąsdino po sceną važinėjanti neaiškios paskirties šviečianti dėžė.

Žinoma, už tai merginos neliko skolingos. Aprengusios savo vairuotoją zuikio kostiumu, jos jį paleido „Pikaso“ atliekant dainą „Anei“. Didelis, riebus, akiniuotas zuikis linksmai strikinėjo po sceną ir iš prakirptos pagalvės mėtė plunksnas vaikinams tiesiai ant galvų. Tai sukėlė išties audringą Panevėžio publikos reakciją. Kai „pikasai“ manė, kad zuikio pasirodymas baigtas, jis vėl pasirodė scenoje per kitą jų dainą, bet ne vienas – jį vaikėsi „Olialia pupytė“ Oksana, persirengusi vilko pilko kostiumu. „Įvykdėm visą pokštų planą su kaupu,“ - juokėsi „Olialia pupytės“, prisimindamos puikią paskutinio koncerto atmosferą.

REKLAMA

Tiek „Pikaso“ vaikinai, tiek „Olialia pupytės“ džiaugėsi, kad žiūrovai liko akivaizdžiai patenkinti paskutiniuoju koncertu, o ir kituose miestuose jų pasirodymai sulaukė šilto priėmimo. Pasibaigus turui abi grupės iš karto neišsiskyrė – jos dar kelias valandas draugiškai dalinosi patirtais įspūdžiais ir emocijomis.

Juk šis koncertinis turas buvo ypatingas ir „Pikaso“, kuriems jis buvo pirmasis po sugrįžimo į sceną po ketverių metų pertraukos, ir „Olialia pupytėms“, kurioms jis buvo pirmasis karjeroje.



Jurgitos Skupeikaitės nuotrauka

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų