REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualiausių Lietuvos blondinių grupės „Olialia pupytės“ pasirodymas Latvijoje, degtinės  „Russkij garant kachestva“ prezentacijos metu, sukėlė tikrą ažiotažą.

REKLAMA
REKLAMA

Dešimtys fotografų, žurnalistų, operatorių iš pačių populiariausių Latvijos laikraščių, portalų, žurnalų ir televizijų fiksavo kiekvieną gražuolių Skaistės Steikūnaitės, Marinos Daščenkos ir Oksanos Pikul judesį, dainas.

REKLAMA

“Rygoje vyksiančiame elitinės degtinės „Russkij garant kachestva“ pristatyme koncertavome neatsitiktinai. Vakarą organizavusi agentūra norėjo kažko pritrenkiančio, seksualaus, jaunatviško, o mes, nužengusios tiesiai nuo „Playboy“ viršelio, jiems pasirodėme pačios įdomiausios“, - pasakojo „Olialia pupytė” Oksana Pikul. Pasak jos, koncertui už Lietuvos sienos ribų merginos ruošėsi labai rimtai: įsigijo naujus sceninius kostiumus, parengė ne tik lietuviškas, bei ir itališkas bei angliškas dainas, o grupės himno „Olialia pupytės“ remix`ą specialiai šiam renginiui įrašė ir rusų kalba.

REKLAMA
REKLAMA

Degtinės „Russkij garant kachestva“ gamintojos „AALTO“ eksporto vadovas iš Sankt-Peterburgo Jurijus Mažura buvo pakerėtas „Olialia pupyčių“ grožiu, seksualumu, jaunatviškumu, dainomis. „Merginos turi puikų skonį, šarmą, todėl manau, kad turėtų didelį pasisiekimą ne tik Latvijoje, bet ir Rusijoje“, - sako J. Mažura.

„Russkij garant kachestva“ gamintoja – įmonė „AALTO“ pastatė naują alkoholio gamyklą pačiame ekologiškai švariausiame Rusijos regione Karelijoje. „Tai leido mums gamybai naudoti patį švariausią ir minkščiausią vandenį tiesiog iš gamtos. Juk vandens minkštumas, skaidrumas ir švarumas turi didelę reikšmę degtinės gamyboje. Karelijos gamta slypi kiekviename „Russkij garant kachestva“. Unikalaus skonio neįmanoma papasakoti, degtinę būtina ragauti“, -- sako J. Mažura.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, degtinė „Russkij garant kachestva“ daugelyje parodų buvo įvertinta aukso medeliais, ją galima įsigyti ne tik Rusijoje, bet ir Lietuvoje, Latvijoje, JAV, Olandijoje, Graikijoje, Vokietijoje, Kazachstane ir Izraelyje. Karelijos gamta ir uogų gausumas leidžia gaminti daug natūralių trauktinių „Russkij garant kachestva“.

Degtinės „Russkij garant kachestva“ gamintojo „AALTO“ atstovas Baltijos šalyse įmonės „Rade grupa“ valdybos pirmininkas Aleksejus Glinskis pažymėjo, kad kokybiška degtinė „Russkij garant kachestva“, išsikovojusi populiarumą Rusijoje, savo „seksualumu“, skoniu ir „šarmu“ pakerės Latvijos ir Lietuvos vyrus. „Sakoma, blondinės – gražiausios moterys. Tada „Russkij garant kachestva“ – degtinė, pakerinti nuo pirmos taurelės. Užtenka vieną kartą paragauti ir abejonių, kokią degtinę rinktis nebus“, - sako A. Glinskis. Pasak jo, legendinis Rusijos muzikantas, grupės „Mašina vremeni“ („Laiko mašina“) lyderis Andrejus Makarevičius savo firminę degtinę „Smak“ patikėjo gaminti būtent įmonei „AALTO“.

REKLAMA

Skaitant komentarus po “Olialia pupyčių” pasirodymo galima padaryti vieną išvadą – merginos triumfavo kaimyninėje šalyje. „Latvijos spaudos fotografai lyg išprotėję apsupo seksualiasias „Olialia“ merginas. Ką besakysi, seilės visiems tekėjo, žiūrint į fantastiškai gražias moteris iš Lietuvos“, - savo portale www.vipi.lv  pripažįsta vienas žymiausių Latvijos paparacų Kasparas Ūdris. Latvijos „Delfi“ portalo rusų kalba redaktorius Aleksandras Rostovas savo asmeniniame bloge konstatavo, kad merginos ne tik puikiai atrodo ir yra vyrų svajonė, tačiau išsiskiria gerais balsais ir iš tikrųjų moka dainuoti.

REKLAMA

„Tikrai nesitikėjau, kad merginos taip gerai dainuos. Ypač, kai prieš tai mačiau jų nuotrauką Playboy. Tačiau dabar turiu pripažinti, kad jos neblogos vokalistės. Yra ne tik į ką pažiūrėti, bet verta ir paklausyti“, - rašo A. Rostovas. Dienraščio „Vesti segodnia“ korespondentas Dmitrijus Martas teigė, kad Latvijoje daug gražių blondinių, tačiau „Olialia pupytės“ - tai kažkas ypatingo. „Dievo kūrinys. Daugiau nėra ko pridurti“, - teigė D. Martas.  

Per kelias valandas „Olialia pupytes“ pakalbino apie 30 žurnalistų. Tarp jų – populiariausių Latvijos leidinių „Privata dzive“, „Kas jauns“, „Otkrito!“, „Vesti“, „Vakara zinas“, „7 sekretov“, „Subbota“, „ŽŽL“, „Telegraf“, „Platinum“, „Vesti segodnia“ redaktoriai.  Žurnalistus domino merginų karjera, asmeninis gyvenimas ir tai, kokie vyrai joms patinka. Oksana Pikul pripažino, kad ją iš proto veda nuogi vyrai su kojinėmis. Marinai tiesiog patinka nuogi vyrai, o Skaistę labiausiai vilioja vyrai džinsuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupės „Olialia pupytės“ mergijos Latvijoje viešėjo pirmą kartą. Pasak Oksanos Pikul, merginos liko sužavėtos Ryga, jos senamiesčiu. Atsižvelgiant į kilusį ažiotažą ir tai, kad Latvijoje nėra analogiškų blondinių grupių, nutarta artimiausiu metu organizuoti Latvijoje „Olialia pupyčių“ koncertus plačiai visuomenei Rygoje, Daugpilyje, Jelgavoje, Liepojoje, Valmieroje, Ventspilyje. Dėl tokio koncertinio turo jau vyksta „Olialia pupyčių“ prodiuserių Latvijoje derybos su populiariausiais šalies klubais.

Aušra Prasauskaitė



„Olialia pupytės“ . (Organizatorių archyvo nuotr.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų