REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos aviacijos verslo įmonių grupės „flyLAL Group Services“ atstovai konsultuoja  Kazachstano civilinės aviacijos administraciją ir vežėjus dėl Europos Sąjungos civilinės aviacijos reikalavimų. Lietuvos specialistai dviem dienoms buvo pakviesti susitikti su Kazachstano Respublikos civilines aviacijos komiteto vadovybe bei Kazachstano skrydžių bendrovės SCAT atstovais.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų specialistai, turintys labai aukštą kvalifikaciją ir gerai žinantys Europos Sąjungos reikalavimus civilinės aviacijos srityje, buvo nuvykę konsultuoti Kazachstano civilinės aviacijos atstovus ES skrydžių saugos administravimo klausimais. Valstybės, nepriklausančios ES ir norinčios vykdyti skrydžius į Europos Sąjungos šalis, privalo atitikti visas ES civilinės aviacijos taisykles. Apie šių reikalavimų specifiką ir konsultavome Kazachstano aviatorius, su jau senokai kuriais esame užmezgę dalykinius ryšius“, - sakė „flyLAL Group Services“ ; generalinis direktorius Linas Dovydėnas.

REKLAMA

Pasak jo, Lietuvos aviacijos verslo specialistai Kazachstano kolegoms paaiškino aktualių  Europos Parlamento ir Tarybos, Europos Komisijos reglamentų nuostatus, veikimo principus, analizavo konkrečius praktinius pavyzdžius.

Kazachstano civilinės aviacijos specialistams „flyLAL Group Services“  konsultantų pagalbos reikia siekiant atitikti aukščiausius Europos Sąjungos saugumo reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų