• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žydrūnas Ilgauskas dar kartą įrašė savo pavardę į Klivlendo „Cavaliers“ ekipos istoriją – šiąnakt NBA čempionato rungtynėse lietuvis peržengė 10 tūkstančių Klivlendo ekipai pelnytų taškų ribą.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pirmajame mačo prieš Atlantos „Hawks“ komandą kėlinyje vidurio puolėjas pataikė du baudų metimus ir tapo ketvirtuoju žmogumi „Cavaliers“ istorijoje, kuriam pavyko peržengti 10 tūkst. taškų ribą. Be lietuvio tai yra padarę tik LeBronas Jamesas, Bradas Daugherty ir Austinas Carras.

REKLAMA

„Jei dėl traumų nebūčiau praleidęs tiek daug sezonų, dabar savo sąskaitoje turėčiau daugiau taškų. Visgi aš džiaugiuosi, kad vis dar galiu rungtyniauti ir man to pakanka“, - po mačo teigė Ž.Ilgauskas.

Lietuvio sąskaitoje dabar yra 10011 pelnytų taškų.

Beje, šiame mače Klivlendo „Cavaliers“ 102:96 (27:16, 26:22, 26:28, 23:33) nugalėjo Atlantos „Hawks“ krepšininkus bei iškovojo aštuntąją pergalę iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Ž.Ilgauskas per 26 žaidimo minutes pelnė 16 taškų (6/10 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 4/4 baudos metimai), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, 2 sykius pažeidė taisykles bei buvo trečias pagal rezultatyvumą savo komandos gretose.

Sėkmingiau už lietuvį rungtyniavo tik 24 taškus įmetęs Mo Williamsas (7 rez. perd.) bei 22 taškus surinkęs LeBronas Jamesas.

Pralaimėjusiems Joe Johnsonas pelnė 24 taškus, Ronaldas Murray'us - 22, Maurice'as Evansas - 15, Mike'as Bibby pridėjo 14 taškų.

„Cavaliers“ (56 pergalės ir 13 pralaimėjimų) pirmauja Rytų konferencijoje, o „Hawks“ (41 ir 29) užima ketvirtąją vietą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų