REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neblaivi į verslininko Bronislovo Lubio namo tvorą Palangoje įvažiavusi Klaipėdos politikė Daiva Paulauskienė per dvi dienas dukart pakeitė nuomonę, ar nori trauktis iš pareigų, ar ne.

REKLAMA
REKLAMA

Grįžusi iš atostogų savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja D. Paulauskienė merui Rimantui Taraškevičiui trečiadienį įteikė prašymą, kad nori atsiimti kovo pradžioje įteiktą atsistatydinimo pareiškimą. Ji prašė neatleisti jos iš darbo dėl sunkios materialinės padėties. Moteris augina du sūnus.

REKLAMA

Tačiau ketvirtadienį po pokalbio su meru D. Paulauskienė persigalvojo ir atsiėmė trečiadienį įteiktą prašymą vis dėlto jos neatleisti, pranešė Klaipėdos miesto savivaldybė.

Jos atsistatydinimo prašymą Klaipėdos miesto taryba ketina svarstyti kovo 26 dieną.

Vasario 28 dieną D. Paulauskienė Palangoje taranavo koncerno „Achemos grupė“ prezidento B. Lubio namo tvorą.

Apie 21 val. Palangoje, prie namo Vytauto gatvėje, dideliu greičiu lėkęs automobilis „Audi A6“ staiga metėsi į dešinę ir, praskriejęs pro šalia gatvės augusią liepą, trenkėsi į betoninį tvoros pamatą. Nulaužęs metalinį stulpelį ir išvertęs tvorą automobilis lyg dalgiu „nupjovė“ tujas ir priekiu pasikabino ant eglės šakų - vos per kelis sprindžius nuo pastato sienos.

REKLAMA
REKLAMA

Pastate buvusi moteris sakė maniusi, kad įvyko sprogimas. Išbėgusi į kiemą ji paskambino policijai. Iš automobilio per augalų šakas išlipę trys žmonės siūlė moteriai tartis geruoju ir dėl smulkmenos netrukdyti policijos. Du automobilio keleiviai bandė ją suklaidinti teigdami, esą avariją sukėlė Seimo narė.

Kai pasirodė policijos automobilis, vairuotoja pareigūnams pareiškė, kad tikrasis vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos.

Policijos duomenimis, už vairo neblaivi sulaikyta „darbietė“ bandė papirkti atvykusius pareigūnus. Moteris, kuriai nustatyta 2,03 promilės alkoholio arba vidutinis girtumas, siūlė 50 litų ir 100 JAV dolerių kyšį. Po bandymo papirkti policininkus vairuotoja buvo apklausta ir paleista, o automobilis nugabentas į aikštelę Kretingoje.

Pasak policijos budėtojo, už tokį nusikaltimą gresia laisvės apribojimas iki 2 metų arba bauda, kurią nustato teismas.

Po šio įvykio D. Paulauskienė parašė atsistatydinimo pareiškimą ir sustabdė narystę Darbo partijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų