REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

21 metų 213 cm ūgio Los Andželo „Lakers“ vidurio puolėjas Andrew Bynumas žurnalistams pranešė, kad šį sezoną neabejotinai sugrįš į aikštelę ir padės komandai kovoti lemiamose kovose. Praėjusį sezoną dėl kelio traumos negalėjęs savo klubui padėti krepšininkas šiemet kenčia nuo kito kelio traumos, kurią patyrė sausio pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš esu labai laimingas, - apie savo reabilitaciją kalbėjo A.Bynumas. - Manau, kad sveikstu greičiau nei buvo planuota. Tikiuosi, kad viskas vyks gerai ir man nereikės nukelti savo grįžimo datos.“

REKLAMA

Jaunasis „Lakers“ „centras“ sakė, kad jau šešias savaites bėgioja bėgimo takeliu ir nejaučia jokio skausmo.

Paklaustas, ar nesunku stebėti komandos žaidimą, kai negali jai padėti, A.Bynumas teigė, kad situaciją šiek tiek palengvina tai, kad „Lakers“ laimi. Krepšininko teigimu, jo nė kiek nenustebino geras ekipos žaidimas, tačiau jis laukia, kol galės prisijungti ir padėti komandai gynyboje.

„Lakers“ komanda vos A.Bynumui patyrus traumą prognozavo, kad jų žaidėjas į aikštelę sugrįš balandžio mėnesį. Iki patirdamas traumą A.Bynumas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 14 taškų, atkovodavo 8,2 kamuolio. Puolėjui iškritus dėl traumos, „Lakers“ iš 20 rungtynių laimėjo 16. Su juo komandos rezultatas buvo 37-9 - praktiškai identiškas pergalių procentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų