REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pavasario sezoną atidarys „indie“ vakarėliai

Jau kovo 13  d., penktadienį , nuo 21 val. Vilniuje, klube „Geras FM “ (Šnipiškių 3, priešais Planetariumą) startuos pirmasis šį pavasarį „indie“ muzikos vakarėlis „Bang Bang“, kuriame tradiciškai skamba ne tik naujausi alternatyvinės muzikos hitai, bet ir gyvai pasirodo „indie“ stiliaus grupės.   

REKLAMA
REKLAMA

Pasak organizatorių, jie toliau tęsia išsikeltą tikslą – Vilniaus publikai pristatyti šviežiausias gitarines Lietuvos ir artimojo užsienio grupes, kurios dar neapdovanojo klausytojų debiutiniais albumais.  

REKLAMA

Į Lietuvą atvyksta Latvijos „TV On The Radio“

Ta proga iš Bauskos atvyks „alternatyvios muzikos rinktine“ vadinama grupė „Basta“. Anksčiau įvairiose „indie“, elektroninę muziką ir pankroką grupėse groję muzikantai susibūrė, norėdami atrasti savitą stilių. Pasak kritikų ir pačių „Basta“ narių, jie yra „labiausiai nelatviškai skambanti Latvijos grupė“. Vaikinai neslepia žavėjimosi „TV On the Radio“, „The Go! Team“, „Xiu Xiu“, „LCD Soundsystem“, „Radiohead“, „Mogwai“ ir daugeliu kitų alternatyvios muzikos atlikėjų.  

Kita vakaro grupė – šiauliečiai „Colours of Bubbles“ savo magiškąją formulę atrado derindami „indie“ muziką su „country“ įtaką. Vaikinai neabejoja, kad klausytojams, o ypač klausytojoms patiks pirmą kartą pristatoma nauja grupės programa su pavasariškomis dainomis „My Little Sue“, „Let Go“, „Girl“.

REKLAMA
REKLAMA

Šalia, prieš ir po koncerto – „Bang! Bang!” vakarėlius nuspalvinanti rinktinio „indie“ stiliaus diskoteka, į kurią jos vedėjai Bang Bang DJs žada visiškai neįsileisti populiarių „britpopo“ ar stadioninio roko hitų. „Pas mus „U2“ neskambės niekada, nors ir pats Bono prašytų uždėti jo įrašą“ - juokavo „indie“ muzikos propaguotojai.  

Vakarėlio „Bang! Bang!“ vieta – geros muzikos klubas „Geras FM“, Šnipiškių 3, restorano „Apple Pub“ rūsyje, 100 žingsnių nuo Žaliojo Tilto priešais planetariumą.

Bilieto kaina į „Bang! Bang!” su „Basta“ ir „Colours Of Bubbles“ – 10 lt su skrajute, 15 lt – be.



Grupė „Basta“


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų