REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aferistas A. R. išnyko, bet skolos liko

„Balsas.lt savaitės“ redakciją pasiekė nauji faktai apie aferomis išgarsėjusio 26 metų kauniečio A. R. „žygdarbius“.

REKLAMA
REKLAMA

Milijonus pasiskolinusius ir gudriai suregztomis aferų schemomis pasižymėjusius skolininkus ne kartą medžioję ir stebėję antstoliai bei kreditoriai teigia, kad A. R. pateks į Lietuvos istoriją kaip vienas greičiausiai ir įžūliausiai veikiančių machinatorių.

REKLAMA

 „Balsas.lt savaitės“ redakciją pasiekė informacija, kad A. R. ieškoti užsimojo 19 šalyje veikiančių įmonių, kurioms už neatsiskaitytas paslaugas ar kreditus yra skolingas milijonierių mėgdavęs vaizduoti kaunietis.

Tarp įvairių nukentėjusių įmonių yra ir bankas „DnB NORD“. Neoficialiai teigiama, kad jam tiek A. R, tiek buvusi jo įmonė „Baltic Business Group“ yra įsiskolinę keliolika milijonų litų.

Nukentėjusiųjų sąraše minimos ir įvairias automobilių paslaugas teikiančios bendrovės. Tarp jų − „Silberauto“, „Autokompanija“ ir „Autotoja“.

REKLAMA
REKLAMA

Antstoliai turi žinių, kad vienai įmonei A. R. iki šiol yra skolingas netgi už naujas keletą tūkstančių litų kainavusias padangas. Manoma, kad jos buvo skirtos pusę milijono litų kainavusiam automobiliui „Mercedes-Benz“. Šia transporto priemone vyrukas ilgai nesidžiaugė − praėjusių metų pabaigoje ją konfiskavo antstoliai.

„Balsas.lt savaitei“ pasidomėjus, kur galėtų būti A. R., nieko negalėjo atsakyti nei nuo jo nukentėję verslininkai, nei jį intensyviai medžiojantys antstoliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų