REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krizės - krizėmis, o kūrybos traukinys nestovi vietoje. Viename vagonų - Stano. Iš muzikos jis išlenda nebent žmonos kotletų paskanauti (vardan to svajonių kilogramo plius). Stano gyvena gerai. Atsisakęs peroksido, jis sutaupo pinigų, pramogai „Žvaigždžių duetuose“ dainuoja su dailia gruzine ir dzin, kas ką sakys. Beje, jei kritikai persistengs, atvažiuos Šorenos giminaičiai - ir bus jiems „Suliko“!

REKLAMA
REKLAMA

- Geriausias antikrizinis planas, kokį tik gali sukurpti prie sienos priremtas muzikantas?

- Tai yra antikrizinė muzikanto, menininko, kūrybinio žmogaus ideologija. Ji skelbia štai ką: krizė iš principo būna tik kūrybinė. Finansų krizės baisios vien menininkų žmonoms. (Šypsosi.)

REKLAMA

- Geriausias komplimentas, pasakytas žmonos lūpomis?

- Ji sako mane „atpenėjusi“. Gal 14 metų mano svoris nekito. Sportavau, tikėdamasis bent kiek jo priaugti. Ir nieko! O kai atsirado žmona - atsirado kotletų. Dabar aš jau priaugęs kokį puskilogramį, o gal net visą kilogramą. (Juokiasi.)

- Geriau - blondinas ar brunetas?

- Žiūrint į Lietuvos realijas, geriau būti brunetu. Taip daug pigiau. Peroksidas - brangus, kirpykloje lupa. Be to, kainuoja ne tik plaukų dažymas. Iš pradžių, kai pasakai - „noriu būti blondinas“, tavo pageidavimą meistras priima entuziastingai. O po kokių trijų mėnesių sako: „Sorry, tavo plaukai krinta, reikia nusipirkti šampūno už 100 litų, ampulių...“

REKLAMA
REKLAMA

- Geriausias prisiminimas iš vaikystės Sočyje?

- Jis nėra vienas. Tie prisiminimai iki šiol formuoja mano charakterį. Vaikystėje laisvalaikį leisdavau prie jūros - ji buvo prie pat namų. Dabar, kai matau, kad vaikai iš daugiabučių žaidžia tose betono džiunglėse, bando ten ką nors veikti - jų pasidaro gaila. Mano vaikystė prabėgo gražesnėje aplinkoje.

- Geriausia paties parašyta daina?

- Visada labiausiai patinka paskutinė sukurta daina. Tai „Meilės simfonija“.

- Geriausia, įsimintiniausia kritiko pastaba, kurios sulaukei, išleidęs knygą?

- Įsiminė vieno žurnalisto įvertinimas: „Geriau porą valandų praleisti skaitant Stano knygą, nei uostant klijus.“ Tai tapo mano paskutiniu argumentu, jei reikia atremti klausimus, kokia nauda iš mano knygų. Kai žmogus jas skaito, bent tuo metu tikrai nevartoja narkotikų patvory.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Geras juokelis, nutikęs ruošiantis su Šorena „Žvaigždžių duetams“...

- Buvo toks gana juokingas epizodas. Repetavome gruzinišką dainą „Suliko“. Šorena, besijaudindama, kaip tai priims komisija, pasakė: „Blyn, jei jie blogai įvertins, pasiskųsiu giminėms. Ir kai atvažiuos visi mano broliai, pusbroliai...“ Suprask, klanas jiems parodys. Tokia buvo pietietiška Šorenos reakcija.

- Geriausias pasiteisinimas, grįžus namo paryčiais?

- „Dirbau studijoje“ arba „koncertavau“. Idealus pasiteisinimas. Tai vienas pliusų, dirbant šioje srityje. (Juokiasi.)

REKLAMA

-  Kas yra gerovė?

- Tai - santykiai. Atsispirdamas vien į materialius dalykus, niekad nesusikursi tikro malonumo, gerovės sau, nebent - kitų akims. Iš šalies atrodys, kad gyveni gerai, medžiais gražiai apželdintoje aplinkoje, bet viduje, tame name, pačiam bus labai liūdna. Siekiant gerovės svarbiausia - šeima ir santykiai.

Jurga Klimaitė-Riebling

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų