REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienos didžiausių šalies statybų bendrovių „Panevėžio statybos trestas“ grupė neaudituotais duomenimis 2008 metais gavo 586 mln. litų pajamų – tai yra 13,4 procento daugiau nei 2007 m. bei uždirbo 36 mln. litų neaudituoto pelno prieš mokesčius, tai yra, 6,2 procentais mažiau nei 2007 metais, kai pelnas prieš mokesčius buvo 38 mln. litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiandien galime džiaugtis, kad pajamos viršijo tiek 2007 metų pajamas, tiek pakoreguotą 2008 metų prognozę, nors jau nuo 2008 metų vidurio situacija nekilnojamo turto rinkoje yra įtempta“, – sako „Panevėžio statybos trestas“ generalinis direktorius Dalius Gesevičius. Anot jo, neigiami pokyčiai nekilnojamo turto sektoriuje įtakojo PST nekilnojamojo turto vystymo bendrovės, o kartu ir visos grupės veiklos rezultatus.

REKLAMA

„Siekdami išlikti konkurencingais, ne tik optimizuojame veiklą, bet ir plečiamės teritorine prasme“, – sako D.Gesevičius.

Bendrovės vadovo teigimu, svarbiausi bendrovės projektai 2008 metais buvo Panevėžio termofikacinės elektrinės, mokslo ir technologijų parko bei universaliosios sporto arenos Panevėžyje statybos. Už Panevėžio termofikacinės elektrinės statybą bendrovė buvo pagerbta „Lietuvos metų gaminio 2008“ konkurse ir gavo aukso medalį.

„Panevėžio statybos trestas“ – viena iš didžiausių statybos bendrovių Lietuvoje. Bendrovė atestuota pagal tarptautinius kokybės vadybos ir aplinkosaugos sistemų reikalavimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų