REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

T. McGrady ir toliau rungtyniaus

Nors buvo baiminamasi, kad Hiustono „Rockets“ žvaigždė Tracy McGrady dėl kelio traumos gali prisijungti prie dar kelių lygos krepšininkų, kuriems šis sezonas jau yra baigtas, vakar atliktas papildomas magnetinio rezonanso testas parodė, kad žaidėjo kairiojo kelio situacija, palyginti su prieš tai buvusiais tyrimais, nepakito. Tai reiškia, kad šiemet rungtyniaujantį T-Macą (T.McGrady pravardė) Hiustono komandos sirgaliai tikrai išvys.

REKLAMA
REKLAMA

Pats gynėjas sako, kad jis dar apsvarstys kai kuriuos medicininius variantus, tačiau nesiruošia gulti ant operacinio stalo ir žada pradėti rungtyniauti iškart po šiandien prasidedančio NBA visų žvaigždžių savaitgalio.

REKLAMA

„Tai pats blogiausias laikas mano karjeroje, kurio metu turiu tai patirti. Tiems, kurie manė, kad aš rungtyniauju su kokia nors įsivaizduojama kelio trauma, galiu pasakyti, kad ta trauma yra tikrai. Tai rimta trauma. Tai nėra vien tik truputis skausmo. Patiriu rimtas problemas dėl savo kelio“, - sakė krepšininkas.

T.McGrady šį sezoną praleido jau 16 rungtynių, bandydamas reabilituotis po gegužės mėnesį atliktos kelio operacijos. Sezono metu krepšininkas į varžovų krepšį vidutiniškai įmeta 15,6 taško, o krepšį atakuoja prasčiausiu taiklumu per visą karjerą, pataikydamas vos 38,8 procento savo metimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų