• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Opozicinės partijos „Tvarka ir teisingumas“ (TT) pirmininku sekmadienį Vilniuje vykstančiame kongrese buvo perrinktas Rolandas Paksas.

REKLAMA
REKLAMA

R.Paksas, kuriam partiečiai negailėjo pagyrų, buvo vienintelis kandidatas užimti partijos vadovo postą. Raseinių skyriaus vardu, R.Pakso kandidatūrą į pirmininkus pasiūlė šio skyriaus pirmininkas, Seimo narys Remigijus Ačas.

REKLAMA

Slaptame balsavime nušalintojo prezidento R.Pakso kandidatūrą palaikė 576 kongreso dalyviai iš 590 balsavusių. 14 biuletenių buvo sugadinta.

„Aš manau demokratiška yra tai, jeigu yra išlaikytos demokratijos normos. (Kandidatų - BNS) iškėlimo procese, aš pastebėjau, pirmininkaujantieji net labai pritemptai kvietė žmones kelti kitas kandidatūras ir dalyvauti. Aš būčiau labiau laimingas, jei būtų išsikėlę 5, 6 ar 17 kandidatų“, - žurnalistams sakė R.Paksas, paklaustas, kaip vertina faktą, kad daugiau kandidatų vadovauti partijai nebuvo iškelta.

REKLAMA
REKLAMA

Partijos pirmininko pavaduotojais buvo išrinkti Seimo nariai Valentinas Mazuronis, Remigijus Ačas, Kęstas Komskis, Almantas Petkus, Rimas Ručys, Vilniaus meras Juozas Imbrasas ir partijos Rokiškio skyriaus pirmininkas Egidijus Vilimas.

TT yra parlamentinė partija, jos frakcijai Seime priklauso 18 narių, prie šios frakcijos taip pat yra prisijungę Lenkų rinkimų akcijos atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų