REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV rašytojas Stephenas Kingas supeikė populiarios keturių knygos apie vampyrus serijos autorę Stephenie Meyer, pasakydamas, kad ji yra bloga rašytoja, „nesugebanti parašyti nieko doro“, cituoja rašytojo interviu, duotą savaitraščiui „USA Weekend“, britų dienraštis „The Guardian“.

REKLAMA
REKLAMA

S. Kingas sulygino S. Meyer su Joan Rowling, pažymėjęs, kad „abi damos kreipiasi tiesiog į jaunąją auditoriją“. Anot rašytojo, „Hario Poterio“ autorė yra „puiki rašytoja“, o vampyriško ciklo „Sutemos“ autorė – ne. S. Mayrer S. Kingui primena Erlą Stanley Gardnerį, „siaubingą, bet labai sėkmingą“ detektyvų rašytoją. S. Kingas taip pat išbarė ir dar kelis literatus: Jamesą Pattersoną pavadino „blogu, bet labai sėkmingu“, o Deaną Koontzą „galinčiu puikiai rašyti, bet kartais tiesiog siaubingu“.

REKLAMA

Rašytojas sako, S. Mayer knygose surasta sėkminga ir nepavojinga meilės ir sekso kombinacija, kuri tinka mergaitėmis, dar nesusipažinusiomis nei su jausmais, nei su jausmingumu.

„USA Today“ rašo, kad tik 2008 metais S. Mayer knygos buvo išleistos bendru 22 milijonų egzempliorių tiražu. Lietuvoje išleistos dvi rašytojos knygos - „Jaunatis“ ir „Saulėlydis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų