REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žurnalas „Gala“ apie garsenybes ir gyvenimo stilių pradedamas leisti Lietuvoje. Pirmasis lietuviškasis žurnalo numeris, kainuojantis 2,90 Lt, šį savaitgalį jau pasiekė prekybos vietas.

REKLAMA
REKLAMA

Planuojama, kad leidybinės grupės „Ieva Group“ pagal vieno didžiausių Europos leidėjų „Gruner + Jahr International Magazines“ licenciją leidžiamas žurnalas pradžioje eis kartą į mėnesį, o pavasarį taps savaitraščiu.

REKLAMA

Dar iki pirmojo numerio išleidimo lietuviškoji „Gala“ skaitytojams buvo pristatyta specialiu, lapkričio pabaigoje išėjusiu, debiutiniu numeriu. „Tai įprasta šio leidinio įvedimo į rinką praktika įvairiose šalyse“, – sakė „Gala“ leidžiančios „Ieva Group“ direktorė Rasa Paulienė. „Antra vertus, itin aukštus kokybės bei dizaino reikalavimus kėlusiems vokiečiams reikėjo įsitikinti mūsų sugebėjimais ir profesionalumu, o mums – atlikti savotišką tyrimą, kaip žurnalą priima skaitytojai, reklamos užsakovai.“  

REKLAMA
REKLAMA

R. Paulienės nuomone, šiuo metu, kai verslas ne tik Lietuvoje, bet ir visur pasaulyje išgyvena sumaištį, kiekvieną naują žingsnį reikia gerai apskaičiuoti. „Jeigu jau pradėdama leisti naują žurnalą, tai tik itin kokybišką, orientuotą į plačią auditoriją, didelio tiražo ir labai mažos kainos – šimto puslapių „Gala“ atitinka visus reikalavimus“ – aiškino „Ieva Group“ direktorė. Tai, kad „Gala“ buvo pastebėta, liudija debiutinio numerio pardavimas, kai be jokios reklamos žiniasklaidoje ir viešų pristatymų buvo parduota daugiau kaip 30 000 egzempliorių.    

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Galos“ redaktore tapo Aurika Merkienė, iki tol dirbusi dienraštyje L.T. bei Baltijos TV. „Laikysimės tokio paties „Gala“ formato, kuris būdingas Vokietijos ir Prancūzijos žurnalams. Smagiai, kartais ironiškai, tačiau pagarbiai pasakosime apie karščiausius pasaulio ir Lietuvos įžymybių gyvenimo įvykius, pristatysime gyvenimo būdo, mados ir grožio naujienas“, – sakė naujoji redaktorė.

Daugelio Europos šalių skaitytojus užkariavusio žurnalo „Gala“ kiekvienais metais parduodama per 50 mln. egzempliorių.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų