REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skubame paneigti, tai ne striptizo trupė iš Rusijos ar Baltarusijos, nors jie irgi labai išvaizdūs.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ketvirtukas didžėjų bei prodiuserių, 2008-aisiais spindėjusių itin ryškiai. Jau šį šeštadienį klube „Gravity" „Disco tūzai" arba Kym Wild, Vidis, Saulty ir Martin Virgin vienas kitą keisdami 7 valandas gros tik legendinius bei niekur negirdėtus disco perlus. Jeigu bus liūdna, galėsite į didžėjus mesti kiaušinį!

REKLAMA

Vienas iš trijų „Metal On Metal" smogikų Kym Wild šį savaitgalį į savo rankinę dėsis tik disco stiliaus įrašus ir grodamas žada stebinti net patį save. 2008-ieji grupei „Metal On Metal" buvo  išties sėkmingi - du singlai, du vaizdo klipai, keliolika remiksų tikroms pasaulinėms muzikos garsenybėms, pasirodymai Vakarų festivaliuose. Negalima nepaminėti dar galybės madingų diskotekų visoje Lietuvoje, tame tarpe ir „Nesakyk Mamai" seriją klube „Gravity".

REKLAMA
REKLAMA

Kym Wild kompaniją palaikys Vidis, kuris iš superdidžėjaus neseniai virto ir superprodiuseriu. Nuo praėjusio savaitgalio radijo stočių eteryje sukasi naujausias Vidžio ir Mario Basanov kūrinys "Who shot the silence?!", įrašytas kartu su Jazzu. Po didelio pasisekimo sulaukusių kūrinių - „Test" ir „I‘ll be gone", klube „Gravity" vykstančios serijos „11" bosas nežada sustoti. O apie Vidžio sugebėjimus valdyti publiką už didžėjaus pulto tikrai nebereikia rašyti.

Dar vienas 2008-ųjų „sėkmės vaikas" - tikras disco pionierius, DJ profesionalas Saulty, kuris pernai metais pagaliau gerbėjams ryžosi pristatyti savo kartu su Bradka sukurtus kūrinius. Tandemu „Downtown Party Network" akimirksniu susidomėjo užsienio kompanijos ir netrukus Belgijoje buvo išleista debiutinė jų plokštelė „Days like these“. Šiais metais jie žada dar daugiau naujienų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pats skaisčiausias tarp visų tūzų – tikras metų atradimas Martin Virgin. Kelis metus beveik visuose disco stiliaus vakarėliuose grojantis  didžėjus lapkritį  pristatė savo pirmąjį singlą „Intergalactic Lover". Žmonėms jis patiko, todėl dabar išpopuliarėjęs Martin Virgin dalina interviu spaudai, televizijai bei radijai ir žada ne tik jo leidybą, bet ir specialų vaizdo klipą.

Pabaigoje keturi tūzai, paprašyti įvardinti savo patį pačiausią disco stiliaus kūrinį, ilgai maivėsi, sakydami, kad neįmanoma išrinkti vieno vienintelio, bet galų gale pateikė savo mėgstamiausius. Štai jie.

Kym Wild:


Donna Summer - „I feel love“

Vidis:

MFSB - „Love Is The Message“

Saulty:

World Premiere - „Share The Night“





Martin Virgin:

Double Exposure - „Everyman“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų