• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Etikos ir procedūrų komisijos vadovas socialdemokratas Algimantas Salamakinas sako nesiūlysiąs komisijai svarstyti Seimo pirmininko Arūno Valinsko pasisakymų, kuriais etikos sargų vadovas pasiųstas velniop.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesikreipsiu, per septyniolika metų Seime aš nei karto nerašiau skundo, tai tuo labiau dabar tikrai nesikreipsiu. Jis ne mane pasiuntė velniop, o įstatymus, Konstituciją. Man atrodo, dar nei vienas Seimo pirmininkas, kurių Seime buvo daug, dar nei vieno Seimo nario velniop nesiuntinėjo“, - antradienį žurnalistams sakė A. Salamakinas.

REKLAMA

Tuo pačiu EPK vadovas sakė, jog Seimo pirmininkas ankstesnius kvietimus atvykti į komisiją ignoravo.

„Jis su mumis nesišneka, nors mes jį kvietėme ir į komisijos posėdį dėl žurnalistų varžymo, bet neatvyko“, - sakė A. Salamakinas.

„Velniop tą Salamakiną! Dainavom ir dainuosim“, - tokį A. Valinsko pareiškimą, adresuotą Seimo EPK pirmininkui A.Salamakinui, praėjusį savaitgalį išgirdo Utenos kultūros centre vykusio renginio dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Į Uteną Seimo pirmininkas atlydėjo dainuoti savo žmoną, Seimo narę I. Valinskienę, kuri Utenos vienmandatėje apygardoje ne itin sėkmingai kandidatavo i Seimą, rašo „Lietuvos rytas“.

Valinskų šeima pasirodė Utenos rajono neįgaliųjų draugijos 20-mečiui skirtame renginyje.

Tiesa, keletą dainų pagal įrašą sudainavusi politikos naujokė buvo ne pagrindinė to vakaro žvaigždė. Čia švytėjo A. Valinskas, žmoną į renginį pristatęs tarnybiniu limuzinu. Užkopęs į sceną jis išrėžė save liaupsinančią kalbą ir pažadėjo Utenos rajono neįgaliesiems padovanoti tūkstantį litų.

Vis dėlto didžiausią atgarsį sukėlė koncerto pabaigoje nuskambėjęs minėtas A. Valinsko pareiškimas, adresuotas Seimo etikos sargams. Apie „prisikėlėlio“ išsišokimą kai kurie Utenos politikai pranešė pačiam A. Salamakinui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų