REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinė profesionalios kosmetikos kompanija MAKE UP STORE pristatė šių metų pavasario ir vasaros makiažo tendencijas. Naujos kolekcijos – saulėtoji „Bronzed“ ir spalvingoji „Fruidelicious“ sukurtos kompanijai bendradarbiaujant su garsiausiais pasaulio vizažo meistrais.  

REKLAMA
REKLAMA

„Sukurti šiuos pavasarinius kosmetikos produktus mus įkvėpė bundanti gamta bei spalvingų 80-ųjų dvasia“, – sakė „Make Up Store“ kompanijoje dirbanti grožio terapijos ir vizažo specialistė Johanna Persson, pristačiusi kolekcijas kompanijos atstovybėje Vilniuje.  

REKLAMA

Pasak „Make Up Store“ Lietuvoje atstovaujančios UAB „Kristyle“ direktorės Kristinos Tripolskajos, šį pavasarį madingiausi makiažai spindės aiškiomis ir ryškiomis spalvomis, o ypač madingi bus oranžiniai atspalviai.



„GLOSS LIPS ORMA“

Kolekcijos „Fruidelicious“ spalvos žaismingos ir tuo pat metu – gaivios bei subtilios. Pavasarį makiažo pagrindas dengiamas plonu sluoksniu, kad atrodytų natūraliai. Skruostai ir skruostikauliai pabrėžiami minkštu šepetėliu rožiniais, oranžiniais ir rusvais atspalviais. Lūpos dažomos rožiniais ar oranžiniais lūpų dažais ir blizgiais.

REKLAMA
REKLAMA



„Fruidelicious“ įvaizdis



„Fruidelicious“: Lietuvos modelis (dešinėje)

„Svarbiausia, – pabrėžia vizažo ekspertė,– makiažas turi būti kūrybingas: pavyzdžiui, dažant viršutinius ir apatinius vokus, maišomos kelios spalvos“. Taip pat vienu metu naudojami skirtingi akių pieštukai – kad žvilgsnis būtų absoliučiai stulbinantis.  

Auksinė „Bronzed“ kolekcija atspindi visas ateinančios vasaros makiažo tendencijas. Kolekcijos produktai suteikia odai išskirtinį aukso tviskėjimą ir švytėjimą. Pasak K. Tripolskajos, naujos kolekcijos pagrindinis bruožas – išskirtinis dėmesys akims.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



„Bronzed“ įvaizdis



„Bronzed“: Lietuvos modelis

„Šaltos purpurinės ir žalios spalvų derinys sukuria ypač išraiškingą žvilgsnį, o apvedus akis juodu pieštuku, kuris maišomas su aukso ir bronzos spalvomis, žvilgsnis tampa dar gilesnis“, – vasaros makiažo paslaptimis dalijasi „Make Up Store“ atstovė.

Taip pat madinga bus pratęsti liniją po akimis link skruostikaulio, optiškai padidinant akis, o lūpas dažyti blyškaus persiko, apelsino, abrikoso ir smėlio spalvomis.



Pavasario-vasaros modeliai



„Make Up Store“ produkcija


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų