REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zarasuose patikrinę Visagino gyventojo automobilį, pareigūnai jame rado apie 300 gramų kanapių.

REKLAMA
REKLAMA

Dar 100 gramų, kaip įtariama, amfetamino vėliau buvo rasta automobilio keleivio namuose.

Praėjusį penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai Zarasuose patikrinimui sustabdė automobilį „Audi A6“. Jį vairavusio 25 metų Visagino gyventojo bei keleivio dokumentai buvo tvarkingi. Tačiau specialiojo būrio pareigūnai turėjo informacijos, kad automobiliu gali būti gabenami draudžiami daiktai.

REKLAMA

Išsamaus tikrinimo metu už galinės sėdynės atlošo pasieniečiai aptiko tris maišelius su augalinės kilmės mase. Iš viso rasta apie 300 gramų šios medžiagos. Manoma, kad tai - smulkintos kanapės.

Tą pačią dieną VSAT pareigūnai surengė sankcionuotas kratas abiejų visaginiečių gyvenamosiose vietose.

26 metų visaginiečio, automobilio keleivio, namuose pareigūnai aptiko dar 100 gramų tokios pačios augalinės kilmės smulkintos masės ir paketą, kuriame buvo apie 10 gramų baltos spalvos miltelių. Pirminiais duomenimis, tai gali būti amfetaminas.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti Ignalinos rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasak VSAT pranešimo, abu visaginiečiai dviem paroms buvo uždaryti į areštinę. Sekmadienį Ignalinos rajono apylinkės teismas leido 10 parų suimti bute kvaišalus laikiusį visaginietį. Antrasis vyras po apklausos paleistas. Vyksta tolesnis tyrimas.

Pernai pasieniečiai iš viso sulaikė 39 kilogramus įvairių narkotinių medžiagų. Daugiausiai jų buvo sulaikyta pasienyje su Latvija - 18 kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų