• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po penktadienį vykusio profsąjungų organizuoto protesto, peraugusio į riaušes, socialdemokratai bei opozicijos lyderis Gediminas Kirkilas, palaikydamas profsąjungų reikalavimus, griežtai pasisako prieš smurtą ir atskirų protesto grupių išpuolius.

REKLAMA
REKLAMA

Anot pranešimo spaudai, socialdemokratų nuomone, tokia padėtis susidarė todėl, kad valdantieji neatsižvelgė į profesinių sąjungų, nevyriausybinių organizacijų bei aktyvių Lietuvos piliečių nuomonę. Ne kartą socialdemokratai ragino valdančiuosius ieškoti dialogo su įvairiomis visuomenės grupėmis, tačiau nė nesiruošta jokiam dialogui.

REKLAMA

Konservatorių atstovai Rimantas Jonas Dagys ir Irena Degutienė profesinių sąjungų atstovus priėmė tik savaitės pradžioje, tuo tarpu Vyriausybės vadovas susitikti su protesto organizatoriais nei laiko, nei galimybių nerado.

Opozicijos lyderis G. Kirkilas dar kartą ragina Vyriausybę ir valdančiąją daugumą sėsti prie derybų stalo. Susidariusi padėtis turėtų būti sprendžiama trišaliu dialogu, kurio reikalavo profsąjungos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų