REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai 1982-ais MTV parodė pirmąjį vaizdo klipą („The Buggles“ „Video Killed The Radio Star“), studijoje buvę darbuotojai ėmė pasiutusiai šokti.

REKLAMA
REKLAMA

Bešokdami pamiršo paleisti antrąjį klipą ir gavo papeikimus. Turėjo praeiti daugybė metų, kol MTV sugalvojo kaip suderinti vaizdo klipų įkvepiamus šokius ir darbą. Šiuo metu visi MTV darbuotojai šoka dirbdami, ypač kai rodoma Beyonce „Single Ladies“, ir norėdami pasidalinti šiuo ypatingu patyrimu kviečia į pirmąjį MTV „Videką“, diskoteką, kurioje valdo vaizdo klipai.

REKLAMA

Pirmoje vaizdotekoje, kuri nušvis „Woo“ klube Vilniuje, „vydžėjais“ (angl. video jockeys) taps visi trys Metal On Metal nariai ir Vidis. Taip pat šalia jų bus ir žinių be raukšlių vedėjas Jonas bei MTV veidelis Ugnė. Šiuo metu jie visi renkasi klipus, pagal kuriuos nesisėdės vietoje.

„Woo“ šiam įvykiui ruošia ne vieną ir ne du projektorius, kalbama, kad septynis, ir, kalbama, kad tuo metu Vilniuje neįvyks nė viena planuota prezentacija.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau gerą savaitę skauda galvą ir truputi šlubuoju dešine koja. Ir viskas dėl streso! Kaip sumiksuoti dainą su daina žinau ir moku. O kaip reiks suleist „MGMT“ - „Electric Feel“ video su „Empire Of The Sun“ - „Walking On A Dream“? Galvoju kas vakarą prieš užmiegant, repetuoju judesius ir mimiką“, - apie pirmąjį „Videką“ kalbėjo Vidis.

DJ trupės „Metal On Metal“ nariai prisipažino, dar niekada negroję klipų, tačiau prisiekinėjo politikų garbės žodžiu, kad neleis „fiftisento“ ir jo draugų. „Neįsivaizduoju klipų vakaro be išsprogusių akių ir judesių pamėgdžiojimo, tad gali tekti pasinaudoti Madonnos „Erotica“, vylėsi vienas metalistų.

Pasiimk stipriausius akinius ir savo geriausias kojas - MTV „Videkas“ jau čia.

Premjerinis MTV „Videkas“ - sausio 15 d., nuo 22:00 val., klube WOO.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų