• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsivertę pirmąjį naujojo „Vakaro žinių“ kalendoriaus puslapį pirmiausiai išvysite plačią Aleksandros Savinos šypseną.

REKLAMA
REKLAMA

„Man patinka, kai žmonės šypsosi, todėl aš taip pat noriu, kad kiekvienas žmogus, pamatęs šią mano nuotrauką, pirmiausiai šiltai nusišypsotų“, - sakė ši „Olialia“ mergaitė.



Svajonės pildosi

REKLAMA

Aleksandra save tapatina su sausio mėnesiu. „Tai toks ramus mėnuo einantis po visų audringų švenčių, tokia ir aš – rami. Kai kuriems vos į mane pasižiūrėjus atrodo, kad esu labai šalta, tačiau tai – netiesa. Esu labai šiltas žmogus, juk tą išduoda net ir mano šypsena!“ – nusijuokė Aleksandra.

Nėra dėl ko šiai žaviai merginai nesišypsoti – juk jos širdį šiuo metu užvaldžiusi meilė, o mintys sukasi apie artėjančias vestuves. „Ištekėti už šio vyro yra mano didžiausia svajonė, o akimirka, kai jis man pasipiršo, buvo turbūt laimingiausia mano gyvenime“, - džiaugsmingai pasakoja „Olialia“ mergaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Mylintis vyras, sveiki vaikai, graži šeima – didžiausia Aleksandros svajonė. „Aišku, kai kuriems tai skambės banaliai, nes jų svajonės – uždirbti milijoną, įsigyti gerą mašiną, pasistatyti namą. Tačiau tai – tik materialūs dalykai. Labai norint, visa tai pasiekiama, o meilė, tvirta šeima iš dangaus nenukrenta. Man tai – pati didžiausia vertybė“, - mano A. Savina.

Kalendoriuje per atsitiktinumą

Ši mergina prie „Olialia“ gražuolių būrio prisidėjo prieš metus: iš pradžių ji nusifotografavo savaitės pretendentės fotosesijoje, tada dalyvavo įvairiuose vakarėliuose, kolekcijų pristatymuose ar televizijos laidų filmavimuose. „Puikiai prisimenu tą dieną, kai tapau tikra „Olialia“ mergaite. Kaip tik tada vyko LNK naujojo sezono atidarymas, o prieš jį mane pasveikino ir įteikė „Olialia“ mergaitės juostą“, - su šypsena dabar tai prisimena gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Na, o pakvietimas fotografuotis kalendoriui buvo staigmena ir pačiai merginai. „Dėl šeiminių problemų negalėjau dalyvauti nė vienoje kalendoriaus atrankoje. O vieną dieną sulaukiau skambučio, kviečiančio tapti viena iš kalendoriaus mergaičių. Negalėjau patikėti, nes jau buvau tikra, jog visos merginos yra atrinktos ir kalendorius beveik nufotografuotas! Na, bet aš pasiūlymą labai džiaugsmingai priėmiau“, - sakė „Olialia“ mergaitė, kuriai kiekviena fotosesija palieka labai gražius prisiminimus.

Apdovanojo visus

Fotografuotis svarbiam kalendoriui nebuvo paprasta: „Reikėjo keltis labai anksti. Vos išgėrusi kavos namuose, išbėgau į grožio saloną, kuriame man turėjo padaryti makiažą ir šukuoseną. Lauke tuo metu lijo, tad baiminausi, kad vanduo nesugadintų šukuosenos. Laimė, taip nenutiko“, - prisimena ši šviesiaplaukė, kuri į fotosesijos vietą atskubėjo graži, energinga ir kupina geros nuotaikos. „Ačiū tiems žmonėms, kurie buvo per fotosesiją, o ypač - „Olialia“ projekto vadovei Laurynai Anusevičiūtei, nes ji buvo mano energijos šaltinis tą dieną“, - pridūrė A. Savina.

REKLAMA

Praūžus didžiajai fotosesijai, beliko laukti rezultatų. „Manau, nuotraukos – labai gražios“, - sakė Aleksandra. Pirmą kartą pamačiusi kalendoriaus nuotrauką mergina buvo sužavėta. "Tikrai nė nenumaniau, kad bus toks puikus rezultatas!" - tąkart sakė mergina.

Ne tik ji pati, bet ir Aleksandros draugai bei artimieji nekantriai laukė prekyboje pasirodant naujojo „Vakaro žinių“ kalendoriaus. „Užtat koks jiems buvo džiaugsmas, kai aš vieną dieną atkeliavau rankose laikydama pilną glėbį naujųjų kalendorių!“ – ir vėl plačiai nusišypsojo sausio mėnesio mergina.



Aušra Prasauskaitė



Aleksandra


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų