• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) lyderio, Seimo pirmininko Arūno Valinsko prašymu pirmadienį iš savo kabineto Seime iškraustytas socialdemokratas Bronius Bradauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Parlamento vadovo atstovė spaudai Indrė Viržintė BNS sakė, kad tai padaryta „saugumo sumetimais“.

REKLAMA

„Tarp šio kabineto (B. Bradausko - BNS) ir Seimo pirmininko patalpų, kuriose jis pietauja, kartais pasikviečia svečių yra tik paprastos durys. Nėra jokios garso izoliacijos. Jeigu kas nors ten kalbasi, kitoje pusėje viskas girdėti“, - A. Valinsko prašymo motyvus BNS paaiškino atstovė spaudai.

Jos teigimu, turbūt pats B. Bradauskas jaučiasi nepatogiai girdėdamas Seimo pirmininko ir jo svečių pokalbius.

„Todėl Seimo pirmininkas paprašė, kad į tą kabinetą būtų įkeltas kuris nors Tautos prisikėlimo partijos narys“, - sakė I. Viržintė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pabrėžė, kad kol kas nenuspręsta, kam atiteks šios patalpos. Tuo metu Seimo socialdemokratai svarstė, kad parlamento pirmininkas greičiausiai nori būti greta žmonos Ingos Valinskienės, todėl esą jai ir gali tekti šis kabinetas.

Praradęs Aplinkos apsaugos komiteto pirmininko pareigas B. Bradauskas jau kartą buvo perkraustytas. Iš komiteto vadovo kabinetą jis buvo perkeltas į tuose pačiuose pirmuosiuose rūmuose esantį 301 kabinetą. Tačiau iš šio kabineto galima patekti į Seimo pirmininko patalpas.

„Padėties nedramatizuoju. Aš pats išsikraustau. Būsiu arčiau salės“, - pirmadienį BNS sakė B. Bradauskas.

TPP šiuo metu yra valdančiojoje koalicijoje, o Socialdemokratų partija - opozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų