REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Be penkių minučių dvylika – tokia naujojo „Playboy“ numerio viršelio fotosesijos idėja. Ją įkūnyti buvo pakviestas seksualiausių dainininkių trejetas - „Olialia pupytės“, o merginų nuotraukos atrodo lyg slapti kadrai iš pasakiškos naujametės istorijos.

REKLAMA
REKLAMA

Trys žavios šviesiaplaukės - Oksana Pikul, Marina Daščenka ir Skaistė Steikūnaitė sutiko nusimesti viršutinius drabužius fotografuodamosi legendiniam vyrų žurnalui. „Žurnale pasirodžiusios nuotraukos nustebino mus pačias“, - choru sakė merginos.

REKLAMA

„Prieš kelias savaites kalbėjau su žurnalo redaktoriumi Liudu Dapkumi apie tai, kad galbūt pradėčiau su jais bendradarbiauti kaip stilistė ir vizažistė. Sulaukiau ir dar vieno pasiūlymo – pati nusifotografuoti „Playboy“. Pagalvojau, kad trys merginos žurnale atrodytų trigubai gražiau, tad į kompaniją pasikviečiau ir kitas grupės nares“, - pasakojo viena „Olialia pupyčių“ – O. Pikul. JI džiaugėsi tekusia garbe papuošti šventinį žurnalo numerį.

REKLAMA
REKLAMA

Fotosesijos dieną studijoje karaliavo vien merginos. „Juk visos viena kitą puikiai pažįstame, tad prieš kamerą pozavome visiškai atsipalaidavusios“, - įspūdžiais dalinosi S. Steikūnaitė. Oksaną vienu tokio atsipalaidavimo momentu fotografė „pagavo“ visai netikėtai. „Na, parodžiau tikrai daugiau, negu norėjau...“ - atskleidė O. Pikul.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų