REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar beveik visoje Lietuvoje kelius ir gatves padengė plonas, beveik nematomas ledo sluoksnis. Vilniuje po pietų dėl slidžios kelio dangos sustojo dalies troleibusų ir autobusų eismas. Žmonės, palikę viešąjį transportą, kelionę tęsė pėsčiomis.

REKLAMA
REKLAMA

Iš karto po pietų sostinė ėmė dusti nuo transporto spūsčių. Didžiausios grūstys susidarė tose vietose, kur yra įkalnės ir nuokalnės. Vilniuje sunkiasvoris ir viešasis transportas negalėjo įveikti Tauro ir Šeškinės kalnų. Pavakare nemažos transporto spūstys susidarė Viršuliškių ir Lazdynų mikrorajonuose.

REKLAMA

Kaip LŽ informavo Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Kelių patrulių rinktinės vadas Marius Putrimas, iki vakaro sostinėje užfiksuota dvigubai daugiau eismo įvykių negu įprastai. Pareigūno teigimu, policijos ekipažai į įvykio vietas buvo kviečiami 70 kartų. Tačiau dauguma nedideles avarijas padariusių vairuotojų susitarė tarpusavyje ir policijos nekvietė.

Lietuvos automobilių kelių direkcijos duomenimis, vakar užmiesčio keliai, išskyrus Vakarų Lietuvą, kur darbai pradėti vėliau, buvo pabarstyti, tačiau dulksnai sustiprėjus druskos ir smėlio sluoksnis buvo greitai nuplaunamas ir vėl susidarydavo ledas.



Paulius Ugianskis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų