REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje trūksta pinigų – atlyginimai vėluoja net CSKA ir „Dinamo“ žaidėjams

Milžiniškus biudžetus turėjusių surinkti Rusijos krepšinio klubų Maskvos CSKA ir „Dinamo“, Maskvos srities „Chimki“ bei Liubercų „Triumf“ vadovai pripažino, kad vėluoja mokėjimai.

REKLAMA
REKLAMA

„Dinamo“ vadybininkas Genadijus Drozdovas atvirai pripažino, kad atlyginimai vėluoja, tačiau tvirtino tvirtai tikįs, kad pagrindiniai rėmėjai statybinė firma „Chorus“ bei bankas „Moskva“ įvykdys savo įsipareigojimus.

REKLAMA

„Chimki“ vadovas Viktoras Byčkovas teigė esąs labai susirūpinęs dėl problemų, užgriuvusių klubo pagrindinį rėmėją kompaniją „Maštab“. V.Byčkovas tikisi, kad nuo žlugimo išgelbės ir Maskvos srities administracija.

„Triumf“ treneris ir vadybininkas Stanislavas Jeriominas teigė, kad situacija krepšinyje primena paskutinį praėjusio amžiaus dešimtmetį, kai CSKA net po pusmetį nemokėdavo algų. Tačiau spaudai S.Jeriominas teigė, kad tada situacija buvo lengvesnė, nes komandos pagrindą sudarė rusai, kurie žinojo, jog anksčiau ar vėliau klubas skolas padengs. Rusų spaudos duomenimis, „Triumf“ iš visos ketveriukės yra labiausiai priklausomas nuo valdžios malonės.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent šalies valdžia buvusio gynybos ministro ir CSKA fano Sergejaus Ivanovo asmenyje greitai surado naujus rėmėjus bankrutavusiai CSKA moterų komandai. S.Ivanovas pasinaudojęs savo įtaka greitai "įkalbėjo" paremti klubą buvusius stambius ‚ „Gazprom“ veikėjus.

Problemų su algomis turi ir CSKA. Andrejus Vatutinas laikraščiui „Maskvos komsomolcas“ pripažino, kad klubas turi problemų su mokėjimų grafiku, tačiau problemos dar nėra kritinės. Klubą remiantis „Norilsk Nikel“ sumažino paramą visoms remiamoms sporto komandoms, tarp jų ir CSKA krepšinio ir ledo ritulio, futbolo klubui „Moskva“.

Dienraščio duomenimis, CSKA krepšinio komandos biudžetas yra 55, „Dinamo“ - 35 milijonai dolerių. Įdomu, kad CSKA futbolo klubo biudžetas yra nedaug didesnis, o „Dinamo“ futbolo komandos biudžetas - 41 mln. USD.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų