• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžyje savaitgalį dužo neatsargių vairuotojų vairuojami automobiliai. Per šias avarijas nukentėjo keturi žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

13 val. 45 min. Klaipėdos ir Ateities gatvių sankryžoje automobilį „Audi 100“ vairavęs 26 metų vyras nesilaikė saugaus atstumo ir atsitrenkė į priekyje jo stabdžiusį automobilį „Seat Ibiza“.

REKLAMA

Pasak policijos, ši mašina po smūgio atsitrenkė į priekyje jo sustojusį automobilį „Ford Mondeo“, kurį vairavo 37 metų moteris.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Seat Ibiza“ 19-metė vairuotoja bei 23 metų keleivis. Nukentėjusiesiems Panevėžio apskrities ligoninėje buvo nustatyti galvos sumušimai. Vaikinas ir mergina išleisti gydytis į namus. Per avariją buvo apgadinti visi trys automobiliai.

Vakare į Panevėžio apskrities ligoninę kreipėsi prieš parą įvykusioje avarijoje nukentėjęs 27 metų vyras. Medikai nustatė, kad jam sumušta krūtinė ir blauzda. Nukentėjusysis aiškino, kad nukentėjo penktadienio pavakarę Klaipėdos ir Savitiškio gatvių sankryžoje įvykusioje avarijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškis apie avariją policijai nepranešė, o pasinaudojo įstatymo suteikta galimybe užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Tačiau pajutęs sveikatos sutrikimus, kreipėsi į medikus.

Kitoje avarijoje, kuri įvyko prieš vidurnaktį šeštadienį, nukentėjo vairuotojas.

Apie 23 val. 30 min. Klaipėdos gatvėje ties A. Smetonos gatve automobilį „Honda Civic“ vairavęs 21 metų vyras nesuvaldė savo mašinos, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į A.Smetonos gatvės namo sieną bei atitvarus. Avariją patyrusi mašina sustojo skersai šaligatvio.

Avarijos kaltininkui ligoninėje buvo nustatytas krūtinės ir inksto sumušimai. Jis išleistas gydytis į namus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų