• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ž. Ilgauskas praleis dvejas NBA rungtynes

Kairės kojos čiurnos traumą patyręs Klivlendo „Cavaliers“ ekipos vidurio puolėjas Žydrūnas Ilgauskas bus priverstas praleisti dvejas Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) pirmenybių rungtynes.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis negalės padėti savo ekipai dvikovose prieš Filadelfijos „76ers“ ir Atlantos „Hawks“ komandas.

REKLAMA

Priminsime, kad „Cavaliers“ ekipos senbuvis ir vienas jos lyderių traumą patyrė likus 9 minutėms 39 sekundėms iki mačo su „Sixers“ pabaigos. Lietuvis iškart paliko aikštelę ir į ją nebesugrįžo.

Tiesa, „Kavalieriai“, ketvirtajame kėlinyje net ir vertęsi be Ž. Ilgausko paslaugų, 101:93 pranoko „Sixers“ komandą bei į savo sąskaitą įsirašė jau dešimtą pergalę iš eilės. Tokiu būdu Klivlendo klubui iki naujo rekordo betrūksta dviejų laimėtų mačų, nes per 1988–1989 sezoną ekipai buvo pavykę iškovoti 11 pergalių iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Ž.Ilgausko vietą startinėje „Cavaliers“ sudėtyje užims Andersonas Varejao.

Per 22 šio sezono rungtynes vidurio puolėjas iš Lietuvos vidutiniškai rinko po 14,8 taško, atkovojo po 7,6 kamuolio, atliko po 1,5 rezultatyvaus perdavimo bei blokavo po 1,2 varžovo metimo.

Po 22 rungtynių savo sąskaitoje turinti 19 pergalių ir 3 pralaimėjimus „Cavaliers“ ekipa užima antrąją vietą Rytų konferencijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų