• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užvakar Gargžduose įvykusi avarija nustebino ne tik ją mačiusius praeivius, bet ir teisėsaugininkus. Girto gargždiškio vairuojamas „VW Passat“ taranavo šilumvežį ir sprukdamas iš įvykio vietos pametė keleivį.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 14.30 val. Gamyklos gatvėje iš už posūkio dideliu greičiu, kuris galėjo siekti apie 100 kilometrų per valandą, atlėkęs „VW Passat“ nepraleido bėgiais važiuojančio UAB „Gargždų geležinkelis“ šilumvežio TGM4 ir su juo susidūrė, rašo „Respublika“.

REKLAMA

Po smūgio šoną gerokai aplamdęs ir kėbulo dalis ant šilumvežio palikęs automobilis nesustojęs nurūko toliau.

Tačiau jau kitame posūkyje iš pasato pro atidarytas dureles iškrito keleivis. Čia „erelio“ kelionė baigėsi. Jis pasiekė tikslą – šarvuotų durų gamyba užsiimančios bendrovės teritoriją, kurioje dirba.

Dešimčia metų vyresnei žmonai priklausantį „VW Passat“ vairavo 28 m. gargždiškis Rimantas Nedveckis. Jis į alkotesterį pripūtė 2,18 alkoholio promilės.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo ši istorija nesibaigė. Iškritusiam keleiviui, 49 m. Petrui A., buvo iškviesta greitosios medicinos pagalbos brigada. Nors vyras bandė aiškinti esąs sveikas, nutarta jį vežti nuodugniau patikrinti į ligoninę. Tačiau nukentėjusysis ją pasiekė tik su policija, mat bandė pabėgti.

Ties viena sankryža vyras iššoko iš medikų automobilio ir dingo laukuose. GMP vairuotojas jo nepavijo. Tik vėliau policininkai Skomantų kaimo gyventoją kruvina galva sulaikė besiblaškantį po uostamiestį.

Po medikų apžiūros sumuštą galvą ir žaizdas Petras A. išleistas gydytis į namus.

Darius Čiužauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų