REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiariosios „Olialia“ mergaitės Oksanos Pikul mama Laimutė netrukus debiutuos didžiajame ekrane. Jos dukra nuolat šmėžuoja televizijos laidose, o štai ponia Laimutė pasirodys kino juostoje.

REKLAMA
REKLAMA

Prodiuserių kompanija „Pavloff Entertainment“ susuko nuotaikingą lietuvišką juostą „5 dienų avantiūra“, kurią netrukus galės išvysti kino teatrų lankytojai.

REKLAMA

Greta tokių profesionalių aktorių kaip Arvydas Dapšys filme pasirodys ir kino naujokai, jie šauniai įkūnys savo personažus. Pavyzdžiui - L.Pikul.

„Vaidinu paauglės, kuri svajoja būti dainininke, mamą. Mes kartu su jos teta iš Amerikos ir vyru stebime mūsų mergaitės pasirodymą. Iš tiesų ta mano scena visai nedidelė“, - kuklinasi ponia Laimutė.

Scena gal ir nedidelė, bet filmas - grandiozinis! Ar ponia Laimutė jau ruošiasi premjerai? „Na, jeigu nusifilmavau tame filme, tai, aišku, eisiu į kino teatrą pasižiūrėti premjeros“, - juokiasi L.Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš imdamasi šio darbelio ji pasitarė su dukra Oksana. „Mes visada viena apie kitą viską žinome, taip pat ir apie darbelius informuojame“, - sako O.Pikul mama.

Smalsaujame, kuo iš tiesų ji užsiima gyvenime. Ponia Laimutė moja ranka: „Oi, daug kur lekiu, daug ką darau. Gal kokius penkis darbus dirbu - kiek suspėju, tiek.“ Beje, pramogų verslas jai nėra visiškai svetimas: L.Pikul nuotraukas seniai turi aktorių paieškos agentūros, kviečia filmuotis reklamose. Taip pat ji yra vaidinusi televizijos laidoje „TV detektyvai“.

Dukters Oksanos pasirodymus televizijoje mama anksčiau stebėdavo nuolat. „Bet dabar jos tiek daug rodo - negi viską sužiūrėsi“, - linksmai porino ponia Laimutė.



Jurga KLIMAITĖ-RIEBLING



Oksana su mama. ("Vakaro žinių" nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų