REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas Lietuvos futbolo rinktinės lyderių ir Maskvos CSKA ekipos saugas 30-ies metų amžiaus Deividas Šemberas, duodamas interviu Rusijos dienraščiui „Sport-Express“, tikino, kad yra kiek nusivylęs, jog nelaimėjo geriausio mūsų šalies futbolininko titulo, bet džiaugėsi nacionalinės komandos rezultatais ir teigė tikįs jos sėkme ir ateityje.

REKLAMA
REKLAMA

- Neseniai pasibaigusiuose 2008-ų metų geriausio Lietuvos futbolininko rinkimuose patekai į pirmąjį trejetą, nors dauguma trenerių ir specialistų tau skyrė pirmą vietą. Ar toks pripažinimas nudžiugino?


- Jei atvirai, būčiau buvęs daug laimingesnis, jei būčiau laimėjęs tuos rinkimus, o dabar jaučiu šiokį tokį nusivylimą.



- Šiais metais Lietuvos futbolas progresavo kaip niekada anksčiau. Ar sutinkate su tuo?

REKLAMA

- Sunku būtų nesutikti. FIFA reitinge pakilome iki rekordinės 37-os pozicijos, nors prieš tai, jei neklystu, geriausias mūsų pasiekimas buvo vieta penktajame dešimtuke.

Be to, šiemet Lietuvos futbolo rinktinė pralaimėjo tik vienas oficialias rungtynes ir savo atrankos į 2010-ų metų Pasaulio čempionatą grupėje pirmauja kartu su serbais bei lenkia visas tris Europos pirmenybių dalyves – Prancūziją, Rumuniją ir Austriją. Taip kad didžiuotis tikrai turime kuo.

- Ar tikite, kad Lietuva sugebės išsilaikyti savo pozicijas?

- Futbole viskas yra įmanoma. Jei būtume netikėję savimi, argi būtume išvykoje sutriuškinę Rumuniją?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų