REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualioji dainininkė Sonia jau porą metų gyvena Lietuvoje. Žavioji rusaitė dalyvauja ir daugelyje fotosesijų, ypač tose, kur pabrėžiamas moters kūno grožis ir seksualumas.

REKLAMA
REKLAMA

Sužinojusi, kad į Lietuvą ateina garsiausias vyrams skirtas žurnalas, ji pasiryžo iki šiol atviriausiai savo fotosesijai, kuriai pasirinktas Graikijos paplūdimys.

REKLAMA

„Sklando įvairiausių kalbų apie mano krūtinės korekcijas, – juokiasi Sonia. – Viskas – netiesa. Kiek taisytos yra tik lūpos. Mano kūnas – natūralus, toks, kokį davė Dievas.“

„Turėjau įvairių minčių ir gavau visokių pasiūlymų. Tačiau pasirinkau daugelio fotomodelių svajonę – „Playboy“, – šypsodamasi sako mergina.

Atlikėja tvirtina, jog seksualumas – neatsiejama jos sceninio įvaizdžio dalis. Ar ateityje bus kitų gundančių dainininkės nuotraukų?

REKLAMA
REKLAMA

„Tai lems mano nuotaika ir honoraro dydis. Tačiau svarbiausia – gera komanda: tik tuomet, kai tarp fotografo, stilisto, dizainerio ir fotomodelio yra pasitikėjimas bei tarpusavio supratimas, galima tikėtis sėkmės“, – įsitikinusi Sonia.



„Vilnius Lifestyle“ inf.



Sonia, „Playboy“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų