REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus klube „Tarantino“ ketvirtadienį, lapkričio 27 d. nuo 19 val. bus tęsiamas naujojo roko koncertų ciklas „Rock‘s“ – ant scenos susitiks modernų hardroką grojanti grupė iš Rygos „The Happs“ ir vienas iš perspektyviausių Vilniaus kolektyvų „Sweetsalt“.

REKLAMA
REKLAMA

Abi grupės jau yra koncertavusios ant vienos scenos – šių metų rugpjūtį jos abi dalyvavo “Coke Live Music Festival” Krokuvoje šalia tokių žvaigždžių kaip “Kaiser Chiefs”, Missy Elliot, Timbalandas ar “Prodigy”. Šią teisę jos iškovojo kaip savo šalių debiutuojančių grupių konkurso “Coca Cola Soundwave” nugalėtojai. Jauni muzikantai taip pat buvo pakviesti ir į Norviliškėse vykusį festivalį „B2Gether“.

REKLAMA

„The Happs“, savo tėvynėje dar žinomus pavadinimu „Laime Pilnīga“, 2005 metais įkūrė 70-ųjų roko dvasios įkvėpti vokalistas Ervins Raminš ir gitaristas Marcis Vasilevskis. Vėliau prie grupės prisijungė įvairiose džiazroko, fanko grupėse groję bosininkas Janis Olekšs ir būgnininkas Elvijs Mamedovs.

Jaunieji „hard rock“ stiliaus talentai greitai buvo pastebėti savo tėvynėje ir jau 2006-ųjų birželį jiems teko garbė apšildyti kultinę latvių grupę „Perkons“ jos 25-mečiui skirto koncerto metu.

Šiandien „The Happs“ skaičiuoja pirmą šimtinę sugrotų solinių koncertų ir pasirodymų festivaliuose.

REKLAMA
REKLAMA

Antrajame „Rock‘s“ renginyje taip pat koncertuosiantys rokeriai "Sweetsalt" susikūrė Vilniuje 2007-aisiais. Grupė groja savitą nepriklausomą roką, o klausytojams ji geriausiai pažįstama iš šiuo metu MTV eteryje rodomo vaizdo klipo „Running In Circles“.

Ankstyvoje vakaro dalyje pasirodys ir debiutuojanti sostinės grupė „Comedy Faction“.

Organizatoriai iš agentūros „Bonus FX“  tęsia tradiciją ne rečiau kaip kas mėnesį Vilniuje pristatyti šviežiausias Lietuvos ir užsienio šiuolaikinio roko grupes. Koncertų metu ir po jų vyksta  spontaniški interviu su grupėmis, o ateityje lankytojams žadami ir kiti „gyvi“ siurprizai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų