• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Ukrainos generalinę prokuratūrą duoti parodymų šalies prezidento Viktoro Juščenkos apnuodijimo byloje buvo iškviestas buvęs Ukrainos nacionalinės futbolo rinktinės žaidėjas Olegas Gusinas. Prokuratūroje kaip liudytojai netrukus turėtų apsilankyti ir dar du futbolininkai: „AC Milan“ ekipai atstovaujantys ukrainietis Andrejus Ševčenka ir gruzinas Kacha Kaladzė.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkai bus apklausiami dėl artimų savo ryšių su vienu iš pagrindinių bylos liudytojų, verslininku Tamazu Cincabadze. 2004 metų rugsėjo 5 dieną šis verslininkas dalyvavo buvusio saugumo tarnybos viršininko Vladimiro Saciuko viloje vykusiuose pietuose, per kuriuos, kaip manoma, ir buvo apnuodytas tuometinis kandidatas į prezidentus V. Juščenka.

REKLAMA

A. Gusinas patvirtino davęs parodymus, tačiau atsisakė komentuoti apklausos detales. „Visa tai yra kvaila, tačiau ką aš galiu padaryti. Man pasakė ateiti, ir aš atėjau. Aišku, kad aš čia nematau jokios logikos, jokio ryšio. Apskritai jie nuėjo kažkur ne tuo keliu“, - prokuratūros darbą komentavo futbolininkas.

Tuo tarpu generalinio prokuroro atstovas Nikolajus Golomšas teigia nieko apie futbolininkų apklausas nežinantis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų