REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiaulių“ krepšininkai iškovojo sudėtingą pergalę Vilniuje, kur 80:74 palaužė „Sakalus“, tačiau šventę šiauliečiams apkartino vieno labiausiai patyrusio ekipos žaidėjo 33 metų 200 cm ūgio Andriaus Šležo trauma.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštąją rungtynių minutę A.Šležas susidūrė su „Sakalų“ komandos puolėju Vilmantu Diliu ir šiauliečiui lūžo nosis. Krepšininkas iškart buvo nugabentas į ligoninę.

REKLAMA

Kaip skelbia oficiali „Šiaulių“ internetinė svetainė, A.Šležui bent artimiausiu metu operacijos neprireiks. Sostinės medikams pavyko atstatyti lūžusį nosies kaulą. Prognozuojama, kad patirtą traumą A.Šležas gydysis mažiausiai dvi savaites. Tikėtina, kad krepšininkui reikės gaminti apsauginę kaukę.

Gydytojas E.Liutkus neslėpė, kad komandai artimiausiu metu negalės padėti ir G.Maceina: „Čiurnos traumai išsigydyti reikia 2-3 savaičių. Kol kas praėjo tik viena, todėl apie Gedimino sugrįžimą negali būti nė kalbos. Apmaudu, bet situacija yra tokia - teks verstis be dviejų starto penketo žaidėjų“.

A.Šležas per nepilnas 6 minutes spėjo pataikyti vienintelį tritaškį ir abu baudos metimus bei surinko 5 taškus. Be to, jis atkovojo kamuolį ir išprovokavo varžovo pražangą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų