• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ketvirtosios nesėkmės iš eilės į Lietuvą grįžusios Kauno „Žalgirio“ ekipos vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas bandė ieškoti pasiteisinimų bei teigė, jog Lietuvos čempionų sezonas dar tikrai nėra palaidotas.

REKLAMA
REKLAMA

„Niekas dar nepalaidota. Viskas mūsų rankose. Tris iš keturių rungtynių žaidėme svečiuose, todėl tikriausiai nei vienas klubas neturėtų daug tų pergalių. Aišku, aš čia juokauju. Pagrindiniams varžovams Sopote ir Nancy pralaimėjome tik penkiais taškais, todėl namuose turime visas galimybes atsirevanšuoti. Viskas mūsų rankose“, - teigė G.Krapikas.

REKLAMA

Treneris tvirtino, kad rungtynių Nancy pabaigoje L.Woodsą pakeitė savo paties prašymu: „O ką man reikėjo daryti? Vienas centras nesitreniravęs dvi su puse savaitės, kitas - sirgęs tris dienas - pats pasiprašė keitimo. Prieš prancūzų komandą labai „prašėsi“ aikštės gynyba, o ją geriausiai tarpusavyje supranta lietuviai. Tą daugiau mažiau garbingą rezultatą ir lėmė judri mūsų aikštės gynyba“.

G.Krapikas nebuvo linkęs prognozuoti, kada į aikštelę sugrįš Willie Deane'as: „Nežinau, jis kelias dienas dirbo individualiai, o dabar treniruotėje pažiūrėsime, kaip jis jausis žaisdamas kontaktinį krepšinį.“

Pasiteiravus, kodėl amerikietis negali žaisti su apsaugine kauke, kas yra įprasta krepšinyje, treneris tvirtino, jog negali priversti žaidėjo rungtyniauti: „Jis dar ir neturėjo žaisti. Jam dvi savaites buvo draudžiama žaisti. Jis laukia dvi savaites ir aš negaliu jo priversti žaisti“.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų