• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per plauką nuo „Formulės-1“ karūnos likęs brazilas Felipe Massa po laimėtų lenktynių, bet nelaimėto čempionato buvo kiek nusivylęs, bet tikino, kad sezonas buvo puikus, ir pasveikino L. Hamiltoną:

REKLAMA
REKLAMA

„Tai buvo jaudinanti diena. Padarėme viską tobulai ir beveik laimėjome čempionatą. Kai aš kirtau finišo liniją, maniau, kad viskas – aš čempionas, bet man pranešė, kad L. Hamiltonas atvažiavo penktas ir laimėjo titulą. Ką gi, sportas jau toks dalykas, kad turi su tuo susitaikyti. Sveikinimai Lewisui: čia laimi tas, kas turi daugiau taškų. Nepaisant to, didžiuojuosi savo komanda, kuri mane palaikė viso sezono metu.“

„Turime džiaugtis tuo, ką pasiekėme. Juk laimėjome komandinėje įskaitoje, o tai taip pat labai svarbu. Tai buvo permainingas sezonas, kuriame pasisėmėme daug patirties ir pasimokėme tiek iš klaidų, tiek iš pergalių. „Interlagoso“ trasą paliksiu aukštai pakelta galva, nes ir vėl čia laimėjau. Tai – neužmirštama diena, noriu švęsti ją kartu su savo draugais ir šeima. Mes to nusipelnėme!“ – pridūrė „Ferrari“ pilotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų