• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

28-erių metų amžiaus rusas Maratas Safinas prisipažino, kad labai rimtai svarsto apie galimybę baigti savo karjerą ir pasitraukti iš teniso pasaulio.

REKLAMA
REKLAMA

31-oji pasaulio teniso raketė apie tokius ketinimus prabilo po pirmadienį jau pirmame „Paris Masters“ turnyro rate patirto pralaimėjimo 0:6, 6:7 (4:7) Argentinos atstovui Juanui Monaco.

REKLAMA

Prestižinių „US Open“ ir „Australian Open“ turnyrų nugalėtojas pareiškė, kad jam reikia laiko pagalvoti dėl ateities:

„Dabar turiu artimiausius du mėnesius pasėdėti, atsipalaiduoti ir pasimėgauti gyvenimu be teniso, o tada pažiūrėsiu. Jei jausiu, kad noriu tęsti daryti tai, ką dariau iki šiol, tai tęsiu. O jei ne, tada viskas bus baigta.“

„Man reikia labai gerai apie viską pagalvoti. Nejaučiu jokio spaudimo ar pareigos kam nors ką nors įrodyti. Noriu priimti teisingą sprendimą, kad ir koks jis būtų“ - tikino geras Lietuvos krepšinio rinktinės įžaidėjo Šarūno Jasikevičiaus draugas.

REKLAMA
REKLAMA

„Per savo karjerą kentėjau nuo daugybės traumų. Po to, kai buvau stipriausiųjų planetos tenisininkų dešimtuke, dabar užimti 70-ą, 30-ą ar 50-ą vietą atrodo keistai. Nesijaučiu laimingas“ - atkleidė M. Safinas.

Priminsime, kad 193 centimetrų ūgio  ir 88 kilogramų svorio rusas nelaimėjo jokio titulo nuo 2005 metų, kai triumfavo Australijoje.


"News Bridgepix" nuotr.

AFP nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų