REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienio LKL rungtynių prognozė

Šiandien (spalio 22 dieną) Lietuvos krepšinio lygos (LKL) komandos sužais trejas rungtynes. Kėdainių „Nevėžis“ namuose priims „Kaunas Triobet“ krepšininkus, Vilniuje „Sakalai“ kausis su „Sūduvos“ ekipa, o Kauno „Aisčiai“ savoje arenoje susitiks su Panevėžio „Techasu“.

REKLAMA
REKLAMA

„Nevėžis“ – „Kaunas Triobet“

Abi komandos LKL turnyrinėje lentelėje žengia įkandin. Abi komandos turi po dvi pergales ir po kartą pralaimėjo.

REKLAMA

Kauniečiai įveikė „Sūduvos“ ekipą ir tiesiog nušlavė „Neptūną“, tuo tarpu Kėdainių klubas įveikė „Aisčius“ ir „Alytų“. Varžovas vertas vienas kito, tačiau šio mačo favoritu visgi laikytume „Nevėžio“ komandą. Kodėl? Jie turi daugiau jėgos po krepšiu ir nenuginčijamai daugiau patirties. Juolab, kad „Nevėžio“ ekipa šį sezoną neslepia aukštų tikslų – taikytis į LKL trejetuką. O su tokiais norais debiutantų barjerą jau praktiškai būtina įveikti.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Kauno komanda neturėtų tapti lengvu pasivaikščiojimu LKL senbuviams - jaunatviškas maksimalizmas kartais būna nenugalimas. Kartais.

lkl.lt prognozė: „Nevėžis“ – „Kaunas Triobet“ 60 proc. prieš 40 proc.

„Sakalai“ – „Sūduva“

„Sakalai“ kol kas yra sunkiai nuspėjama komanda. Vilniečių žaidimas banguoja ir yra sunkiai prognozuojamas. Vilniečiai būsimus varžovus gali pranokti savo ūgiu, po krepšiu jie yra fiziškai galingesni. Žinoma, reikia tokius ginklus išnaudoti. Marijampolės ekipa turi vieną lyderį, “ant kurio sukrautas visas žaidimas”. Kalbame apie Marių Runkauską, kuriuo treneris Linas Šalkus itin pasitiki. Taigi, „Sūduvos“ sėkmė labai priklauso nuo to, kiek seksis jam ir kiek padės kiti krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prognozė: „Sakalai“ – „Sūduva“ 50 proc. prieš 50 proc.

„Aisčiai“ – „Techasas“

Abi komandos turi po vieną akivaizdų kozirį: „Aisčiai“ - talentingąjį Donatą Motiejūną. Šis krepšinio deimantas yra akivaizdus komandos lyderis ir, jei panevėžiečiai leis jam žaisti taip, kaip jis moka ir gali, tuomet gali laukti bėdos. Taip pat nemažiau svarbu, kaip aukštaūgiui asistuos komandos draugai. Juk vienas lauke – ne karys. O gal karys vis dėlto?

„Techaso“ komandoje tas koziris – amerikiečiai. Pavyzdžiui, SEB BBL dvikovoje su „Alytaus“ komanda “susidorojo” būtent įspūdingai lemiamą ketvirtį sužaidęs JAV desantas. Jei jie žais, arba kitaip tariant “siaus” aikštelėje, tuomet puiku, jei jie į žaidimo planą nesugebės įsilieti - bus papildomas galvos skausmas „Techaso“ komandos treneriui Aurimui Matulevičiui.

Prognozė: „Aisčiai“ – „Techasas“ 50 proc. prieš 50 proc.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų