REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Chelsea“ klubo gynėjai Johnas Terry ir Ashley Cole'as neišbėgs į aikštę per trečiadienį Minske vyksiančias atrankos į 2010-ų metų pasaulio futbolo čempionatą rungtynes su Baltarusijos vienuolike.

REKLAMA
REKLAMA

J. Terry dar neišsigydė nugaros traumos, o A. Cole'as, teigiama, kad susižeidė per mačą šeštadienį prieš Kazachstaną, nors žaidė visas 90 minučių. Tiesa, neatmestina tikimybė, kad Anglijos rinktinės vyriausiasis treneris Fabio Capello nusprendė A. Cole'ui suteikti poilsio po jo itin grubios klaidos, leidusios kazachstaniečiams įmušti įvartį ir sušvelninti rezultatą iki 1:2. Po šio epizodo gynėjas buvo negailestingai nušvilpinėjamas vietinių sirgalių, susirinkusių į  „Wembley“ stadioną, nors anglai ir laimėjo tą susitikimą 5:1.

REKLAMA

„Labai apmaudu prieš mačą Baltarusijoje netekti tokių dviejų patyrusių gynėjų kaip Johnas Terry ir Ashley Cole'as. Deja, bet jie tikrai negalės žaisti, todėl galės anksčiau grįžti į „Chelseą“ - patikino F. Capello.

Tikimasi, kad gynybos grandyje atsiradusias spragas užkamšyti bus patikėta kitam „Chelsea“ žaidėjui Wayne'ui Bridge'ui ir „Evertono“ futbolininkui Joleonui Lescottui.

Priminsime, kad anglai, iškovoję tris pergales iš eilės, kol kas tvirtai pirmauja 6-oje grupėje, o baltarusiai po dvejų rungtynių savo kraityje turėdami 3 taškus žengia ketvirti.

Siūlome pasižiūrėti Anglijos-Kazachstano rungtynių pavojingiausius epizodus ir įvarčius:



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų